Merhabalar hepinize,bugün size baharın gelişi ve önümüzde kocaman bir yaz sezonu olduğu için çantalarımızdan aksesuarlarımıza kadar en geniş yeni sezon ürünlerini bulunduran Zümrüt Çanta'dan bahsetmek istiyorum.

Kuşkusuz biz kadınların vazgeçmeden sürekli alışveriş yaptığı ve bu alışverişlerden birinde mutlaka bir çanta yada ayakkabı olduğu yapılan araştırmalar ile de belirtilmiştir.
Ben sizlere bugün en yeni ürünleri ve kullanışlı,uygun fiyatlı bayan çantaları olan bir firmadan bahsedeceğim.
Bende yaz aylarının yaklaşması ile dolabında yeniliklere gidenlerdenim ve çantalar benim vazgeçilmez aksesuarlarımdan şuana kadar attıklarım(kullanmadıklarım) hariç belki 50 taneyi aşan bir çanta koleksiyonum vardır :) 
Son alışverişimde zümrüt çantadan tam bir kombin oluşturdum,abiye çantası,kol çantası,günlük çanta ve bayan cüzdanından oluşan bu seti severek günlük kombinlerim de kullanmaya başladım.


Ben genelde işim gereği hafta içi pantolon giymeyi tercih ettiğimden dolayı çantalarımı da en az 2 haftada bir değişik değişik kullanırım.Bu hafta zümrüt çantanın kol çantası ile kombin yaptım.Bu arada şunu da belirteyim.Birazdan ekleyeceğim resimlerde belki içinizden bu kombin olmuş mu ? diye içinizden geçirebilirsiniz.Ben içinde rahat olduğum kıyafet ve aksesuarları seviyorum,saatlerce dolabın başında düşündüğüm zamanlar oluyor acaba ne giysem? diyerek ama sonunda en rahat günü tamamlayabileceğim kıyafet,çanta ve ayakkabılarımla yola çıkıyorum.

Gelelim çantamın özelliklerine :)
Hem kol çantası  hemde çapraz çanta  olarak kullanabiliyorum,bilirsiniz ki biz kadınların çoğunda bel ve boyun fıtıkları vardır,çantamın çok ağır olmamasına dikkat ediyorum sağlığım için. Zümrüt çantada renkli,onlarca çeşit modelli ve fonksiyonel kullanımlarınıza göre değişen bir çok bayan çantası bulunduğu gibi hem fiyatları uygun hemde çantalar kaliteli.
Ben kendi çantamın haricinde sizler için bir kaç model belirledim,yaza uygun olarak tabi ki zevkler ve renkler asla tartışılmaz bir konudur :)





















Ama unutmayın ki bir çantayı farklı şekillerde kullanmak giyim kombinlerinize de etki edecektir.Günlük kolda taşınabilen bir çantayı hem klasik giyim ile hemde spor giyim ile kullanabilirsiniz aynı çantayı birde çapraz olarak deneyebilirsiniz.
Siz beğendiniz mi seçimi mi,siz olsaydınız hangi modeli tercih ederdiniz?
http://www.zumrutcanta.com/
Belki bir sürpriz yaparım size belli mi olur?
Sevgiler.

11 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. çantalar super :) bayıldım

    YanıtlaSil
  2. özellikle renkli çantalara bayıldım :) senin kombinlerinede bayıldım güzel günlerde kullancanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sezon bordo renkler modaymış :) Teşekkür ederim canım.

      Sil
  3. Çantaları çok seviyorum. Alsam alsam koleksiyon yapsam;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyleyim bir çanta bir ayakkabı tutkusu :)

      Sil
  4. güzel günlerde kullan. benimde çanta ihtiyacım var bakınıp duruyorum sürekli. Bir buraya da göz atayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler İlke'ciğim,sayfayı inceleseydin belki sana hitap eden bir çanta vardır.

      Sil
  5. Güle güle kullan.Bebek mavisi ve kahverengi püsküllü çanta çok güzel ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Filiz'ciğim,püsküllü çantalara bende bayılıyorum henüz koleksiyonumda yok bakalım ne zaman giriş yapacak :)

      Sil
  6. Istanbuldayken zümrüt çantadan çok alisveris yapardim çoj kaliteli ürünleri vardi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski