Biz kadınlar ne kadar kıyafet seçiminde zorlansak da erkekler içinde giyimde kalite şıklık ve ürün çeşitliliği ön planda gelir.
Bugün sizlere en az kendimiz kadar giyimine düşkün erkek giyiminde şık ve kaliteli ürünleri olan Pierre Cassi'den bahsetmek istiyorum. 

Pierre Cassi firması ile uzun zaman önce tanışıyorduk yani 2010 yılından burada düzenlemiş olduğum bir kampanyasından.
O zamanlar tanıştığımız erkek gömlekleri ile beğendiğim nadir erkek giyim firmalarından olmuştu.Eşime yanlış hatırlamıyorsam kırmızı çizgileri olan bir gömlek seçmiştim,tabi o zaman eşim zayıftı :) Benim eşim müzisyen olduğu için günlük sahne kıyafetleri özellikle gömlek,pantolon ve ayakkabıları en az benim kadar vardır :)
Neyse ben Pierre Cassi gömleğini ütülemek için açmıştım ama ne yazık ki ütümün ısı derecesini ayarlamayı unutunca kolunun kenarını biraz yakmıştım ama kullanılmaz hale getirmedim yani :) Hatta olayı anlamadı bile.Giyimde benim değerlendirmeye aldığım özellikler vardır bunların başında kumaş özelliği,kombin özelliği,renk kalıcılığı ve son olarak ütü tutuşu.
Yukarıda saydığım tüm özellikleri içeren tüm ürünleri A plus kalite ile bizlere sunuluyor.
Düzenlemiş olduğum #sevgininrengikirmizi etkinliğinde hediye edilen,yeni gömleği olan mavi,füme beyaz ekose desenli gömleğini de çok beğendi.

Sizlerde eşinize,sevgilinize,babanıza,abinize,kardeşinize bir sürpriz yapmak isterseniz bence siteye bir göz atın derim,erkek çocuk takım elbiseleri de mevcut hazır düğün sezonları da başlamışken.

Pierrecassi hakkında biraz bilgi verelim o halde;
Türkiye’de Takım elbise, Gömlek, Pantolon,  Üretim yapan Fabrikaları Vardır.
42 Ülkeye Erkek Giyim İhracat Yapıyor.
İhracat Yaptıgı Başlıca Ülkeler :
Almanya, Avusturya, Avusturalya, İngiltere, Fransa, Ukrayna, Hollanda, Mekedonya, Slovenya, Rusya,Libya,Ermenistan,Türkmenistan, Afganistan, Özbekistan, Yunanistan, BAE, Ürdün, Filistin, Mısır,Suriye, Bahreyn, Abu Dabi, Dubai, İsrail, Azerbaycan, İran , Irak, Kongo, Dominik Kongo, Çat, Tunus, Cezayir, Afrika, Nigeria, Fas, Dakar, Gürcistan, Güney Afrika, vb. bir çok ülke daha mevcuttur.
Erkek Hazır Giyimde , Modayı Yakından Takip ediyoruz.
Yeni Model, Koleksiyon ve Yeni Dizaynların üretimini yapıyoruz.
                  
Bünyemizde Erkek Giyim Ürünler :
Gömlek, Pantolon, Takım elbise, Kaban, Palto, Mont, Kravat, Jeans, Çocuk Takımı, Büyük Beden, Spor Kıyafetler, Blazer Ceket,
Spor Takım Elbise, Spr Pantolon, Spor Gömlek, Kışlık Pantolon, Kışlık Takım elbise, Moda kıyafeti,Bebe Takım Elbise, Çocuk Gömlek,
Çocuk Pantolon, Yazlık Mont, Keten Takım Elbise, Keten Pantolon, Keten Gömlek, Pamuk Gömlek,


Öncelikle şunu belirteyim tüm ürün deneyimlerimde yazdıklarım özgün blog yazısı olup tamamen kendi kelime ve cümlelerimden oluşmaktadır,aynı zamanda bir tüketici görüşüdür.
Sizler giyim ürünü alırken nelere dikkat edersiniz?

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski