Yazın yaklaştığı bu günlerde en çok duyduğumuz  söz,nişan,kına,düğünlerde sevdiklerimizi yalnız bırakmamak için icabet ettiğimiz davetler vardır ki asla hayır diyemeyiz ama evet dediğimizde de anında telaşlanır ve ''acaba ne giysem?'' moduna gireriz,önce internet üzerinden uzun arayışlara gireriz ve beğendiğimiz abiye,mezuniyet,nişan elbisesi,kaftan veya gelinlik modelini inceler sipariş eder yada moda evlerinde diktiririz.
Bizim genetik özelliğimiz ise her işi son dakikaya saklamak sanırım,tamda bu esnada karşınıza çıkabilecek kaftan,abiye,nişanlık ve gelinlik üzerine bir çok yeni sezon ürünleri olan DAKKASINDA.COM sizlerin ihtiyaçlarınız doğrultusunda çözüm olabiliyor.
Bildiğiniz üzere abiye ve gelinlikler özel dikim yada hazır olarak da satın alınabildiği gibi fiyat aralıkları da ona göre değişmektedir,burada şunu da belirtmeliyim ki;Abiye,nişanlık,gelinlik,mezuniyet gibi özel gün giysileri özel bir emek ile hazırlanmakta ve defalarca provalar alınmaktadır, bunu nereden biliyorum derseniz 2000'li yıllarda bir moda evinde kısa süreli bir iş deneyimim oldu,gün içinde bir gelinliğin veya bir abiye elbisenin nasıl hazırlandığına detaylarına kadar şahit oldum.



2016 nişanlık modeli

Bir kaç gün önce benim de tesadüfen rastladığım DAKKASINDA.COM özel bir uğraş gerektirmeden onlarca model abiye,nişanlık ve gelinliği sizlerin beğenisine sunmuş olduğunu gördüm,sizlere de dakkasında.com'u paylaşmaya karar verdim,yine bir kaç gün önce aldığım bir mail de benden abiye ve gelinlik firmaları ile ilgili arayışta olduğunu belirten bir okuyucuma ve sizlere fikir olsun diye dakikasında.com'u yazmaya karar verdim.
sarı renkli abiye


https://www.dakkasinda.com/ hakkında biraz bilgi verecek olursak İstanbul Avrupa Yakası Fatih semtinde bulunan Ülkü Gelinlik Çarşısında yer almakta olup,En uygun fiyat garantileri mevcut.Aynı ürünü başka bir yerden bir hafta içinde daha ucuza bulursanız da aradaki ücret farkını iade ediyorlar.
dakkasinda.com gelinlik




İnternet üzerinden online siparişlerde ise ücretsiz kargo gönderisi ve ücretsiz iade işlemleri yapılmakta ayrıça hiç bir gerekçe göstermeden ürünü kullanmamış olmaları şartıyla iade kabul ediyorlar.İade kabul süresi ise ürünün teslim süresinden itibaren 14 gün geçerliliği var.Kapıda ödeme imkanı var. Önce ürünü teslim alıp sonra ödemeyi yapabiliyorlar.Online ödeme ile 9 aya kadar taksit yapılabiliyor.
Fiyat aralıkları ise kaftan modellerinde 1900-2500 TL,yeni sezon abiye modellerinde 175-2200 TL,yine yeni sezon gelinlik modellerinde ise 1599-4299TL arası değişen fiyat aralıklarına sahip.Fiyatlar ise, sizin ne tarz bir ürün istediğinize bağlı değişkenlik göstermektedir.
mezuniyet elbisesi

2016 gelinlik modelleri

2016 kaftan modeli

2016 kaftan modelleri

dakkasinda.com

Sizlerin de yakın zamanlarda özel günlerinizde kullanacağınız abiye,nişanlık,kaftan,gelinlik gibi özel giyim ürünlerine ihtiyacınız var ise mutlaka BURADAN iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
Sosyal medya hesapları ise;
Facebook
İnstagram
Sizlerinde yakında özel davetleriniz var mı?
Ne giyeceğinize karar verdiniz mi?
.

25 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Guzel urunleri varmis tikliycam mutlaka:)

    YanıtlaSil
  2. Resimlere baktıkça insanın tekrar düğün yapasi geliyor:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel modeller var. Düğün hazırlığında olanlar göz atmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle,belki bir gün sana da lazım olur :)

      Sil
  4. Siteyi inceledim de, bu sene sanırım pullar, taşlar, danteller moda.
    Ben dantelli yada ufak simli kıyafetleri tercih ediyorum

    YanıtlaSil
  5. duğunler yaklaşıyor çok işime yarayacak site teşekkürler tatlım abiyeler çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır diyet de iyi gidiyorkan bence aklında olmalı.

      Sil
  6. Modelleri güzelmiş, zamanın Gelinleri çok şanslı

    YanıtlaSil
  7. Kaftana ve gelinlige bayıldım, gelin mi olsak acaba☺

    YanıtlaSil
  8. Mayıs da bizdede düğün var abiye arayışındayim tam benlik yazı cnm💖😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakışır sana her model canım benim kendin güzelsin bir kere :)

      Sil
  9. Pembe nişanlığa bayıldım.İhtiyacı olan yakınlarıma öneririm artık ;)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel abiyeler var.

    YanıtlaSil
  11. Harika gelinliklere herzaman bakmayı çok severim İkiz kızçeler,oğlusu gelini ihtiyaç olur inşallah Allah'm o günleri hayırlısıyla gösterir inşallah.

    YanıtlaSil
  12. Her zevke göre bir seyler var. Çok güzel kiyafetler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski