Merhabalar herkese,bugün sizlere hafta sonu kızım ile beraber yaptığımız bir Asetonsuz oje çıkarıcı deneyinden bahsetmek istiyorum.
Bildiğiniz üzere uzun zamandır LR ürünlerini kullanan biriyim ve artık üye olup beğendiğim ürünleri kendime indirimli sipariş verebiliyorum.
Geçtiğimiz yıllarda düzenlemiş olduğumuz bir blogger etkinliğinde bazı ürünleri ile tanışma fırsatımız olmuştu etkinliğimize katılan diğer blogger arkadaşlarımla BURADA da yazmıştım,sonrasında yine bir LR İş Ortağı sayesinde merak ettiğim bir kaç ürünü denemiş ve sizlere BURADA yazmıştım.
Şimdi gelelim hafta sonu yaptığımız deneye,ben işim gereği yada günlük yaşamımda tırnaklarımı aşırı uzatmasam da oje sürmeyi seven biriyim,bu nedenle olacak ki tırnaklarımda kırılmalar 2'ye ayrılmalar meydana gelmeye başlayınca ve uzun süre geçmeyince paylaştığım arkadaşlarım kullandığım Asetondan kaynaklanabileceğini söylemişlerdi.Oysa evde kullandığım hatta yedeklediğim güvendiğim markaların asetonsuz oje çıkarıcıları vardı.Bende merak edip yine kendisi için ürün almak için Lr'e üye olan Şerife'nin tesadüf oje çıkarıcı videosunu izlemiştim ve kendisine şok olduğumu anlatmıştım Şerife'de kendin evde deney yapabilirsin demişti.Kızımla beraber Oje çıkarıcı deneyimizi yaptık ve ben bir kez daha şok oldum.En güvendiğim markalardan biri olan ve üstünde asetonsuz oje çıkarıcı yazan bir ürün ve Lr colors oje çıkarıcı ile yaptığımız deneyi sizler ile aşağıda yorumsuz paylaşmak istiyorum.
Lr Colors Oje Çıkarıcı Deneyimimiz


                                                  Lr Oje Çıkarıcı Deneyimiz.

Demem o ki,aslında en güvendiğimiz ürünleri bile iyi incelememiz gerekiyormuş,ben şuna karar verdim kendimce ya en iyisini yada hiç bir şeyi kullanmamak!
Yukarıda 2 adet video paylaştım biri deneyim-imiz diğeri deney-imiz

Sizler hangi marka oje çıkarıcı kullanıyorsunuz? 
Kullandığınız hangi markayı önerebilirsiniz?

Lr ürünleri hakkında bilgi almak isterseniz veya kendinize ürün almak isterseniz bana yazabilirsiniz.
Sevgiler.
Sosyalannem....




8 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Video çok başarılı olmuş. Ayrıca LR lipcare in başka şeylere de yararlı gelmesi brni şaşırttı dogrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,doğal bir video oldu pek başarılı değilim ama ürün içeriklerinin faydalarını her daim sizlere yazacağım önce ben kullanmalıyım ki okuyucularımı bilgilendirebileyim.

      Sil
    2. Bence devam. Ben çok beğendim. Gayet doğal.

      Sil
  2. Bu videoların devamını isteriz ama.Hemen gidiyorum kanala ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım,vakit buldukça ürünler ve kullanım alanlarını paylaşacağım sizlerle :*

      Sil
  3. Kızınızla birlikte çok güzel bir video hazırlamışsınız.Ellerinize sağlık :)Son zamanlar da LR ürünlerini çok görmeye başladım.Denerim bir gün ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,merak ettiğiniz ürün olursa yazabilirsiniz bana.Sevgiler.

      Sil
  4. Fazla oje kullanmasam da oje ye ihtiyac herzaman var. LR güzel ürünler sunuyor sanırım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski