Konuya nasıl başlayacağımı tam olarak bilmiyorum aslında....
Bu gün sizlere genelde Ramazan Ayı içerisinde yapılan ama aslında her ay ve her gün yapılması gereken çevremizdeki,yakınlarımızdaki yada hiç tanımadığımız birinin hayatına ufak bir İyilik yapmanın huzuru ve mutluluğu tarif edilemez.
Hatırlarsanız geçtiğimiz ay bir çok blogger arkadaşımızın ve sponsor firmalarımızın desteği ile BURADA da sizlere yazmış olduğum bir sosyal sorumluluk projesine dahil olmuştum ve çok mutlu olduğumu da bildirmek isterim.
#biriyilikdesenyap

Şimdi ki projemiz ise hasta çocukları olan ve maddi açıdan zorluk çeken bir çok aile var,bizlerde onlar adına bir girişime başladık amacımız nokta kadar da olsa onları mutlu edebilmek.Bunun için Ramazan Kumanyası projesi başlattık,şuan için 20-30 ailemiz kaldı kumanya ulaştıramadığımız.Sizlerden de bireysel yada kurumsal olarak desteklerinizi bekliyoruz.Eğer bu proje kapsamında sizde Ramazan Kumanyası veya hastanelerde tedavi gören ve anneleri de onlar ile beraber kalan şehir dışından gelen ailelerimizin az yada çok maddi ihtiyaçlarına destek olmak isterseniz benimle iletişime geçebilir yada HAYATINA BİR İYİLİK KAT sayfasından ailelerimizin bilgilerini isteyebilirsiniz.
Yardımlar direk ailelere yapılacak olup asla bir aracımız yoktur,onun için KOMŞUSU AÇKEN BİZ TOK YATMAYALIM! 
Paylaştıkça çoğalalım ve bir ailenin en azından 1 günlük mutluluğu olalım ne dersiniz?

4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Canim benim ne kadar güzel bir yüreğin var nasıl güzel şeylere vesile oluyorsun sayfaya hem bakıyorum bende 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim,hepimizde var olan iyi niyeti biraz dışarıya çıkarıp örnek olabilmek amacım sadece.

      Sil
  2. Sevgili sosyal annem böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunan,emeği geçen,duyulmasına vesile olan herkesin yüreğine sağlık olsun.....http://yesimlehertelden.blogspot.com/ sevgilerle......

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski