Herkese merhaba,bugün sizlere biz kadınların hem severek yaptığı hem göze hemde gönlümüze hitap eden sofralarımızdan bahsedeceğim.Bir kadın olarak hepimizin yaşadığı duygular hemen hemen aynıdır aslında ve özellikle özel zamanlarda gelen veya önceden haber edilen ''Eyvah Misafir Geliyor'' cümlesindeki heyecan ve masum telaşları hepimiz yaşamızdır değil mi?



En güzel yemekler sevgi ile hazırlanır sonrasında en göz alıcı kısmı olan masa hazırlama sanatı gelir ki yapılan yemekler en görkemli şekli ile en şık yemek takımlarımızda masalarımızda yerini alır.
Tamda burada sizler için sofralarınızın şıklığına şıklık katacak yemek takımları önerilerim olacak elbette....
Renk renk çeşit çeşit yemek takımları seçerken aslında farkında olmadan kişiliğimizi de ortaya koyuyoruz,zevklerimizin kişiliğimizi yansıttığına inanan biriyim.Rengarenk sofralarda keyifli geçen sohbet ortamında yenilen ailece veya özel misafirlerimiz ile ayrı tat katıyor sofralarımıza.Sofralarımızda edilen sohbetin tadını başka bir yerde alabilinir olduğunu düşünmüyorum.

Bende özel misafirlerim geldiği zaman çok heyecanlı olurum günler öncesinden planlamalar menü seçimlerimi planlı bir şekilde ayarlarım ki son anda sürpriz yaşamamak için.
Hazır önümüzde bahar varken içimizde kıştan kalma kasveti atmak cıvıl cıvıl, renk renk,asil yada gösterişli bir birinden farklı yemek takımları almayı düşünüyorsanız Evmanya'da uygun fiyatlarda bir çok seçenekler gözüme çarptı yakın zamanda benimde bir ev değiştirme düşüncem var bende kahvaltı takımlarımı yenilemeyi düşünüyorum aslında,bende araştırma halindeyken çıktı karşıma bu güzel yemek takımları.




Bence şuan evmanya'da fiyatlar uygun iken ve yüzlerce seçenek varken değerlendirmek lazım sanırım.Benden size nacizane fikir tabi ki.

Sizler neler düşünüyorsunuz yemek takımları hakkında? Misafirleriniz için özel hazırlıklarınız olur mu benim gibi?

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski