Hayata can veren, anlamlı kılan, gözlerimizin içine neşeyle bakan bebekler söz konusu olduğunda hepimiz için dünya durur. Onlar için en iyisini en güzelini en kalitelisini isteriz. Yeni doğan bir bebek için bebek maması seçimi söz konusuysa nefesimizi tutup araştırma zamanı gelmiş demektir. Bebek maması seçiminde içeriğindeki protein ve yağ miktarının anne sütüne en yakını eşdeğeri olabilecek, nişasta ve şeker içermeyen, saflığını kaybetmiş veya kontamine olmuş hiç bir madde içermeyen ürünleri tercih etmek anneler için en çok dikkat edilmesi gereken noktalardır. 
Bebek Maması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Dünya devi markaların, internet sitelerinde klinik testlerinin onaylarını ve laboratuar sonuçlarını paylaştığı, içeriği ve içerik dağılımı ile anne sütüne en yakın ve eş değer tutulabilecek markalar olduklarını kanıtladıkları yadsınamaz bir gerçektir. 

2 yaşına kadar tüm anneler için bebekleri emzirmelerinin önemi dünya genelinde vurgulansa da bebek maması kullanmak zorunda kalan, çeşitli sebeplerden bebeğin gelişimi için yeterli süte sahip olmayan pek çok anne var. Dünyanın en iyi markaları bu konuda adeta birbirleriyle yarışıyor. Her gün geliştirilmeye devam eden bebek maması içeriklerine bir diğer önemli konu olan ambalaj da dâhil oldu. Bebek maması içeriğine karar vermek yetmiyor, tazeliğini koruyabilen, hasar görmemiş ambalajlarda, üretim aşamasının en başından sevk anına kadar her açıdan kalite kontrol belgeleriyle ürünlerini taçlandıran firmalar, anneler için en göz dolduran markalar olarak talep ediliyor. Bugun Aptamil, Bebelac, Sebamed Baby,  Milupa gibi pek çok marka; annelerin bebek maması arayışında zirvedeki yerlerini koruyor.


Söz konusu bebekler olunca her şeyin en güzeline en kalitelisine ve en yararlısına şefkatli anne eli, anne tercihiyle kavuşmanın yolu en güvenilir markaya karar vermekten geçiyor. Bebek maması piyasasında orijinallerinin taklitlerinden sakınmak, zararlı içeriklerden bebeklerinizi korumak için benzeri olmayan anne kalbinizle en doğrusunu seçmek sizin elinizde. Dünyanın sayı ile gösterilen yeni doğan uzmanları bebek maması seçerken tüm annelere; anne sütüne en yakın makro ve mikro besinleri içeren, zararlı maddeleri içermeyen ve ambalajları hasar görmemiş ürünleri tavsiye ediyor.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski