Gökyüzünü hepimiz severiz aslında. Özellikle de gece gökyüzü ve yıldızların bütünlüğü birçoğumuz için harika bir görsel şölen halini alır. Yıldızlar bazılarımız için ise çok daha fazlasını ifade eder. Evet, konumuz kesinlikle astroloji. İnsanoğlu, bilinmezliğe karşı her zaman bir merak içerisindedir. Hatta öyle ki bunu çeşitli alanlarda bilinir kılmak için uğraşır. Astroloji işte tam bu alanda devreye giren, kimine göre anlamsız olsa da birçok kişi için kesinlikle hayatının bir parçasını oluşturmaktadır.
Kendimden örnek vermem gerekirse eğer, güne başlarken mutlaka biraz telefonu kurcalarım. Hem ayılma sürecimi hızlandırmış olurken hem de güne başlarken olup bitenlerden haberdar olmuş oluyorum. Bu güne başlama sürecimin bir kısmını ise tahmin ettiğiniz üzere burçlar oluşturuyor. Öncelikle kendi burcumu okuyup daha sonrasında çevremdeki kişilerin burçlarını önem sıralarına göre okumaya devam ediyorum. Hayatımdaki özel! İnsanın burcunu ise ona yollayarak temkinli olmasını söyledikten sonra gönül rahatlığı ile güne başlıyorum. Bu işi çok abarttığımı düşünenler varsa eğer aranızda şu soruyu sormak isterim. Yeni tanıştığınız birine sorduğunuz ilk bir kaç cümleden bir tanesi burç olmuyor mu? Çevremde gözlemlediğim kadarı ile bu kesinlikle doğru. Çünkü burçların insanlar üzerindeki etkisi tartışılmaz. Karakteri etkileyen noktalar arasında yer alan burçlar ile insanlar hakkında genel bir yargıya ulaşmak mümkün.


Burçlara meraklı olsam da bu her sayfayı okuduğum anlamına gelmiyor. Özellikle Elle’de burçlar kesinlikle benim favorim. Diğer sitelere de göz artışın ve karşılaştırdığım için gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Elle'de burçlar oldukça güvenilir. Gerçek hayatla paralel giden yorumlar sayesinde bazen kendimde meydana gelen değişimin sebeplerini fark edebiliyorum. Elle'de burçlar bölümü detaylı anlatımı, günlük, aylık, yıllık burç yorumları ve özellikleri ile insanı yormayan bir düzen içerisinde yayınlanıyor. Hal böyle olunca da güne güvenilir bir kaynak ile başlamak oldukça keyifli bir hale geliyor. Burçlara ne denli inandığınızı bilemiyorum fakat bence Elle’de burçlar bölümüne bir göz atarak bu konu hakkındaki fikrinizi bir kez daha sorgulamanız gerekebilir.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski