Sabah saatlerinde vatandaşlar whatsapp'ta ileti gönderemezken, twitter'da çökme yaşandı. Sosyal medyayı aktif kullanan insanlarda whatsapp'a neden girilmiyor ve neden ileti paylaşılmıyor diye sormaya başladı. Türk Telekom'dan şu ana dek bir açıklama gelmedi.

Sosyal medyada yavaşlama ve girememe söz konusuyken, dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp’ta da  gönderim yapılamıyor. Sorun Türkiye tabanlı mı dünya genelinde mi belli değil. Gerek mobil, gerek wi-fi alanlarında sıkıntı yaşanırken, internetin genelinde bir yavaşlama söz konusu mevcut,bende sabahtan bu yana internet bağlantımda sorun olduğunu düşünüyordum ama sorun Türk Telekomdan gelen açıklamaya göre en kısa zamanda çözülür umarım.

6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. BEN SORUN YAŞAMADIM HERŞEY NORMAL:)

    YanıtlaSil
  2. Bu durum dün gece saat 02: 00' den sonra meydana geldi, gece bilgisayar başındaydım ve youtube üzerinden müzik dinlerken diğer işlemlerimi yapıyordum. Bir anda çalan müzik kapandı. Bende sizin gibi acaba internetimde sorun mu var diye düşündüm önce meğerse patlama olmuş Diyarbakır da o yüzden kısıtlama getirmişler sabah internet haberlerinde gördüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa,o haberi gördüm sabah ama detaylarını bilmiyordum,ben saat 00:00 gibi interneti kapatıp yatmıştım.

      Sil
  3. Bende hem kendi internetim hemde wifi cekmiyor bi ona bi digerine giriyordum. Szin yazdiginz gibi bir sorun vardr dye dusunurken, gokhan bey'in yorumu ile yine fok uzuldum. :( Rabbim herseyin hayrlisini versin

    YanıtlaSil
  4. dün gece 2 den itibaren yaşanan birsorun varmış ülke genelinde bir tek ınstagram sorunsuzdu sanırım oda gitti malesef

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski