Merhabalar herkese 2016 Aralık ayının son günlerinde sevgili blogger arkadaşım Yasemin Kokulu Hayat blogunun sahibi ve yazarı Yasemin bizler için yeni yıl etkinliği düzenlemişti Burad ki yazımda sizlerle paylaşmıştım.#biricitileyeniyil etkinliğinde bizlere hediyeleri ile de şımartan değerli firmalarımızdan bahsetmek istiyorum bugün sizlere....
Öncelikle giyim sektöründe her ay farklı sürpriz dolu kutular hazırlayarak bizlerin beğenisine sunulan Kutukutumoda her ayın ilk 3 haftası boyunca sipariş alıyor, ayın 20'sinden sonra da tüm sürpriz kutular aynı anda kargolanıyor (bu tarih her ay 1-2 gün önce veya sonra olarak değişebilmektedir). Buradaki temel nokta alan kişilerin kutu içeriğinde ne olduğunu bilmeden satın alması, yani kendilerine ya da sevdiklerine tamamen sürpriz oluyor :) Kutuların aynı anda kargolanmasının nedeni de, kutu içeriklerinin daha önceden internette ya da farklı şekillerde duyurulmaması ve sürpriz konseptin gizemini koruması içindir. Kutu içerikleri kıyafet, takı, aksesuar gibi kadınlara yönelik ürünlerden oluşuyor ve her ay farklı içerik gönderiliyor. Kutular en az 5 ürün içeriyor ve ücret kargo dahil 54,90 TL. 

Uzun zamandır ürünlerini kullandığım ve Burada başka bir ürünü yazdığım Hc Care ovex hızlı kurtarma ve canlandırma terapisi ürünü  ile aramızdaydı.Ben bu üründen  kutu bitirdim :)

İxora Parfüm ürün gamlarını çeşitlendirmeye başlamış ve kremler sıvı sabunlar derken sektöre yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.Her birimize ayrı ürünler hediyesiydi benim şansıma da eşime İxora Gladiator deodorant oldu ve eşimi de mutlu etmiş olduk :)

Saçlarımı uzun zamandır röfle olarak kullandığım için Lila Kozmetik'in saç boyası ürününü bir yakınım üzerinde deneyeceğim:) Eee arkadaş,akraba zor günlerde lazım değil mi? :)

Neredeyse tüm ürünlerini denediğim ve memnun kaldığım yeni markalardan biri olan Wissmate 'nin daha önce çamaşır sularını deneyimleyip sizler için Burada yazmıştım.Yeni ürünlerini de şu sıralar deneyimliyorum ve yeni yazımla sizlerle olacak.

Her yörenin kendine has lezzetleri,yemekleri ve atıştırmalıkları vardır bilirsiniz ama bizler her İl'e gidip oranın meşhur y,yecek,içecek gibi ürünlerini temin etmemiz zordur ama artık Yöresel Bunlar ile bu zahmetli iş keyife dönüşerek online olarak alışveriş yapabileceğiniz 2 tık uzağınızda bir siteden temin edebilirsiniz.


Hem sağlık hem vitamin açısından bal sevmeyen yoktur sanırım,günümüz teknolojisi ile firmalar en yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyorlar.Değerli firmamız Bal Parmak yeni ürünü olan şeker yok bal var sloganı ile ballı mix ürünü ile bizlerleydi.

Droetker En yeni ürünlerini denememiz için göndermişti.Hepsini denedik ve bayıldık.Özellikle pudingli browni resim çekmeye bile fırsat kalmadan bitti,kek burger ise akşam saatlerinde yapmıştık herkese 2 adet olarak paylaştık :)



Hepimizin yıllardır temizlik ürünlerinde duymuş olduğu ve mutlaka her evde kullanmış olduğumuz aspirins leke çıkarıcı ürününün üreticisi  Sır Temizlik Ürünleri'nin bir kısmını Burada sizler için yazmıştım. Silikonlu temizleyici ve arap sabunlu ahşap sil ürününü ilk kez deneyeceğim.

Essence markasının ürünlerini denemeyen yoktur bence,uygun fiyatlı ürünleri ile kadınların gözde markalarından biri,benimde çantamda severek kullandığım ürünleri mevcut ama en yeni ürünlerini deniyor olmak da ayrı bir keyif, Essence ürünlerini Rossman,Eve ve www.renklidukkan.com üzerinden temin edebilirsiniz.



İlk kez adını duymuş olduğum Ahava markası testerları ile aramızdaydı.Tabi tam anlamı ile deneyimleyemediğim için net fikir beyan edemiyorum.

Ağzımızın tadı hiç bozulmasın tatlı yiyip tatlı konuşalım diyerek bu enfes derecede güzel trileçeler için By Trileçe'ye teşekkür ederiz. 



Veee son olarak bendeniz :) Namı-ı diğer sosyalannem olarak bende yeni işim Lr bağımsız iş ortağı olarak arkadaşlarıma Lr ürünlerini,lr nedir'i ve zeitgard2  antiage uygulamaları ile günü bitirmiş olduk. 
Lr ürünleri,iş ortaklığı ve ek gelir şansı için sosyal medya hesaplarım. Facebook  , İnstagram ...tık tık :)


Bir etkinliğin daha sonuna geldik,başka etkinliklerde görüşmek üzere.Emeğinden dolayı önce Yasemin'e sonra hediyeleri için firmalarımız ve katılan tüm blogger arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sevgiler.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski