Herkese merhabalar,umarım herkesin keyifleri yerindedir,hazır havalar da ısınmaya başlamışken sizlere 3 mart 2018'de düzenlemiş olduğum Bir Kadın Bin Hayat blogger etkinliğimde ilk kez tanıştığımız Pronevo Hava ve Yüzey Temizleme Ürünlerinden bahsetmek istiyorum,Pronevo Hava ve Yüzey Temizleme Ürünlerini yaklaşık 20 gündür evimde kullanmaya başladım ve sizlerle de bu deneyimi bu yazımda paylaşıyor olacağım ama dilerseniz önce Probiyotik hakkında biraz bilgi vereyim.

Probiyotik,sağlığımıza yararlı bakterilerdir ve vücudumuzun ağırlığının yaklaşık 2 kg kadarı bu yararlı bakterilerden oluşur.Probiyotiklerin vücumuzda azalması nedeniyle de çeşitli hastalıklara karşı vücut savunmasını yitirmeye başlamasıyla ve hastalıkların da sinyallerini de almaya başlıyoruz.
Peki Pronevo Hava ve Yüzey Temizleme Ürünleri ne işe yarar?

Pronevo probiyotik içerikli sprey; Pronevo Active Evler ve küçük ofisler de dahil olmak üzere çeşitli kapalı alanlar için uygundur. Probiyotiklerin sürekli püskürtülmesiyle , Pronevo Active, koruyucu, mikroskopik bir mikroflora tabakası oluşturur ve bu şekilde tüm kapalı yüzeyleri kaplar ve korur.

Pronevo probiyotik içerikli yüzey temizleyici: Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür. Sert zeminler için uygundur. Yağ ve kir gidericidir. Kötü kokuları giderip,sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturur.Antistatik bir film tabakası oluşturarak, yeniden tozlanma ve kirlenme süresini geciktirir. İçerisindeki probiyotikler sayesinde uzun süreli etki gösterir.Spreyleme metodu ile kulanım: Ürünü yüzeye 20-30 cm uzaklıktan püskürtün. Ağır lekeleri fırçalayın. Kirlilik derecesine göre birkaç dakika bekleyin. Yüzey kurumadan nemli bir bez yardımı ile birkaç kez silin.Bez ile kullanım: Kovanın içine bir miktar su doldurun ve üründen 4-5 kapak ilave edin. Sünger ya da bez yardımıyla temizlemek istediğiniz bölgeyi silin.Bir kova suya 4-5 kapak ekleyerek veya spreyleme yöntemi ile kullanılır.

Pronevo Banyo/WC Temizleyici:  Banyo ve Wc temizliği için ,Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür. Sararma ve kötü koku oluşumunu engeller.Hoş bir koku bırakır. Cildinizi korur.Derinlemesine temizlik sağlar.Antistatik özelliği ile, giderlerin tıkanmasını engeller ve kirlenmeyi geciktirir. Duşa kabin, küvet, WC, lavabo, fayans ve mermer gibi alanlarda etkili sonuç bırakır.Seyrelterek veya spreyleme yöntemiyle kullanılır.Sprey şişesi ve düşük basınçlı aparatlarla kullanım: Ürünü kullanılacak alana püskürtün, kirlenmiş ve sararmış alanları fırçalayın ve durulayın. Kirlenmenin hafif olduğu bölgelerde püskürtmeden sonra nemli bir bezle silin veya suyla durulayın.



Yukarıda bahsetmiş olduğum tüm Pronevo ürünlerini kullandım ve kullanmaya devam ediyorum,kızım astım hastası ve toz alerjisi olduğu için pronevo ürünlerini kullandıktan sonra daha az hapşurmaya başladı ve geceleri daha rahat nefes alabiliyor ve bilirsiniz ki kışın yeterli derecede evlerimiz havalandırılmadığından dolayı içeriye temiz hava girişi daha azdır buda hepimizin aynı havayı solumasından dolayı rahatsızlık verir.Günümüzde artık yediklerimiz içtiklerimiz hep kimyasallar barındırdığı için pronevo ürünleri gibi sağlığımıza yararlı ürünleri daha çok evimizde bulundurmalıyız. Pronevodan ben mutfak hijyen ürünleri içinde ürünler beklediğimi belirtmiş olayım burada :)
Deneyimlerimi okuduğunuz için teşekkür eder sormak istedikleriniz olursa yorumlarınızı beklerim.
Beni instagramda da takip etmek isterseniz  BURAYA tıklayabilirsiniz.
Sevgiler....




5 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Aaaa bak müjdeyi burada gördüm :))) Mutfak ürünleri geliyormuş,öğrendim kiiii :))))

    YanıtlaSil
  2. Organik olması güzelmiş. Denemek isterim.Emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. bu ürünleri ilk defa görüyorum oldukça iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  4. her eve lazım ürünlermiş merak ettim

    YanıtlaSil
  5. Büyük blog takip etkinliğinden geldim

    Blog: http://www.sosyalvagon.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski