Güneşli bir İstanbul'dan herkese kocaman sevgiler,bugün sizlere 14 nisanda 2. sini yine Şafağın Dünyası blogunun yazarı sevgili arkadaşım Şafak ile düzenlemiştik ve detaylarını burada sizlerle paylaşmıştım. Bugun sizlere Blogger Anne Çocuk Etkinliğimizde çocuklara hediye gönderen sponsor markalarımızdan bahsetmek istiyorum.


Oyuncak denilince aklıma ilk gelen firmalardan Fen Toys, hem ilk etkinliğimizde hemde bu yıl çocukları mutlu etti.Fen Toys 1962 yılından günümüze kadar 60 farklı ülkeye ihracat da yapmaktadır,detaylı olarak sizlere firma ve ürünler  hakkında özel bir yazı ile bilgi vereceğim.

Bebak ürünleri ile çok eskiden tanışıyorum aslında ben,bebak acıbadem serisi ürünleri ilk çıktığından beridir bir çok ürününü kullandık ailecek ve asla bir şikayetimiz olmadı ve güvenle çocuklarıma da kullanmaya devam ediyorum.Bebak'ın tüm serisi denemeye değer.


Yıllardır hepimizin evlerinde mutlaka bulunmuştur Omo,sıvı ve toz deterjanlarına her geçen gün yenilerini katmaya devam ediyor,web sitelerinde biz tüketicileri bilinçlendirmek adına bir çok paylaşımları mevcut mutlaka omo web sitesine de göz atmanızı tavsiye ederim.Omo baby sıvı deterjanı çocuklarımın kıyafetlerinde kullanmaya başladım ve hem kokusu hem lekelere olan müdahelesini beğendim,ayrıca yumuşatıcı eklememe gerek kalmıyor makinadan yumuşacık çıkıyorlar.

%100 doğallık ilkesi ile glikoz şurubu ve katkı maddesi kullanmadan 2010 yılından beridir market raflarında yer alan el yapımı kurabiye çeşitleriyle Un Eller,benim için özel günlerde hazırlık yapamıyorsam hazır kurabiye olarak aldığım markalardan.Usta ellerden çıkan l yöresel lezzetleri bizlere tanıtmak adına tüketicilerin beğenisine sunuyorlar.


Lets markası fima kırtasiye'nin bir markası 2002 yılında kurulmuş ve bu güne kadar yapılan ar-ge çalışmaları ile sürekli kendini yenileyen firmalardan,biz anneler için çocuklarımıza kullandığımız oyuncaklar ve kırtasite çok önemlidir bu nedenle benim yıllardır kullandığım ve ürünlerini severek de aldığımız lets ürünlerini tüm annelere de tavsiye edebilirim.İlerleyen günlerde detaylı bir yazı hazırlayacağım marka  ve ürünleri hakkında.

Günümüzde artık arıcılık sektörü de can çekişirken 1973 yılından beri kooperatifçilik anlayışı ile bu çöküşe direnen Bin Boğa Bal'ı kutlamamak elde değil,kooperatifleri bünyelerinde ileri teknolojik alt yapısı ile ve istikrarlı fiyat politikası ile sektöründe öncü firmalardan olmaya devam ediyor  daha detaylı olarak en yakın zamanda sizlere yazacağım.

1654 yılında Norveç'de kurulan Orkla Group Avrupa'nın en büyük şirketlerinden biridir ve 1989 yılında üretimine başlanan Curamed inek kolostromu içeriğine sahip boğaz pastilleri gıda takviyesi niteliğindedir ve çocuklar için özel olarak çiğnenebilir tablet formunda limonlu ve tutti frutti tatları ile çocuklarımız da kolaylıkla tüketebiliyorlar,ben kızımın ve oğlumun çantasına ilave edip gün içinde onlara veriyorum.


Hediyelik veya özel gün konseptlerinize değişiklik arıyorsanız Yenilebilir Lezzet Çiçeklerini denemenizi tavsiye ederim,taze meyvelerin,kurabiyelerin çikolata ile buluşması sonucunda ortaya çıkan lezzet ve aranjmanları mutlaka görmeli ve tatmalısınız.Taze meyveler içerdiği için sipariş alındığı zaman hazırlanıyor ve gün içinde teslimatı yapılıyor dolayısı ile bayatlamış ürün yemiyorsunuz.

Uni Baby yeni doğan ve bebekler için ürünlerini kızımın doğumu ile başlamıştık,11 yıl önce biz sadece şampuan,pişik kremi ve ıslak mendillerini tüketirken gelişen teknoloji sayesinde uni baby'de bünyesine yeni ürünler eklemeye devam ediyor bebek ve çocuk sağlığını korumak adına temiz içerikli ve kimyasal katkı maddesinden uzak kalmaya devam ediyor.


Dimes %100 meyve suyu ürünlerinde ilave şeker yok bunun yerine üzüm suyu kullanılıyor ve dalından koparıldıktan sonra 24 saat içerisinde kendi araçlarıyla fabrikalarına taşınıyor ve orada meyveler durumlarına göre ayıklandıktan sonra üretime başlanıyor,meyve asitini korumak üzere de limon suyu kullanılıyor yani kısacası eğer bir meyve suyu arayışında iseniz ve bu konuda bir marka belirlemek isterseniz kesinlikle 22 yıllık deneyimi olan Dimes'i tercih etmelisiniz.


Biz kadınlar gerek iş yerlerimizde gerekse evlerimizde temizliğimize de çok düşkünüzdür elbette,temizlik yaparken de kullanacağımız ürünleri titizlikle seçeriz ve alıp çıkmak yerine incelemek isteriz ki bu nedenle bizleri alışveriş esnasında bekleyen eşlerimiz bunu bir türlü anlamazlar :) Yeni nesil temizlik ürünleri hayatımızı çok kolaylaştırıyor elbette ve her alanda kullanabileceğimiz özel ürünleri bulunan Macromax ürünlerini de mutlaka görmelisiniz ve bulduğunuz yerde sepetinize eklemenizi tavsiye ederim.

Çocukların hayal dünyası oldukça geniş olduğu gibi hayalleri sonucunda ortaya çıkan şeylerde biz ebeveynleri çok mutlu edebiliyor,şimdi şöyle düşünelim oyun hamuru aldınız ve çocuk bunlarla belli kalıplar yapabiliyor oysa Ludiominima oyun hamuru kartları ile hem küçük kaslarını kuvvetlendirirken hemde yaratıcılıklarını genişletebiliyorlar,hem küçükler hemde büyüklerin beraber oynayabildiği Ludiominima oyun hamuru kartlarından mutlaka edinmelisiniz,emin olun ortaya çok güzel yaratıcı şeyler çıkıyor ve çocuklar çok seviyor.


Yazmayı sever misiniz? Peki ister kendinizin ister çocuklarınızın yazdıklarını kitap şeklinde bastırma fikrine ne dersiniz? Benim gibi yazmayı seviyorsanız ve bir hatıra kalsın üstelik kendi kitabımın yazarı olayım isterseniz mutlaka incelemeniz gereken Book Selfie sitesi... Kolay kullanımı ve online desteği sayesinde kendi kitaplarınızın yazarı olma fırsatı artık elinizde,ben ilerleyen günlerde neler yaptım ne yazdım sizlerle de paylaşacağım.


Biz hafta sonları müsait oldukça çocuklarımla mutfakta yeni şeyler denemeye çalışırız,yeri gelir kek yaparız yeri gelir kurabiye,poğaça gibi duruma göre değiştiririz,bazen böyle tek tek malzeme bulmak ve gramajlarını tutturmak sorun olabiliyor ve bizim kurtarıcımız tabiki Dr Oetker oluyor,hem anne çocuk etkinliği yapıp dilediğinizce süsleyebiliyorsunuz hemde bir çok çeşiti sayesinde hangisinden başlasam diye düşünebiliyorsunuz yaptıktan sonra ise geriye ister misafirlerinize ister kendinize sunması kalıyor.



2018 Blogger Anne Çocuk Şenliğini de bu güzel sponsorlarımızın desteği ile sonlandırdık,2019 yılında başka bir etkinlikde yine bu yazılarımla karşılaşabileceğinizin sinyallerini de vereyim.


6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. harika bir etkinlik, harika sponsorlar :)

    YanıtlaSil
  2. Çocukların çok eğlendiği unutulmaz bir gün oldu bence.Etkinlik sonrası Uneller'denn pek çok yeni ürün alışverişi yaptığımızı da eklemeden geçemeyeceğim.Lezzetleri süper ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimde vazgeçemediğimiz bir marka Uneller. Öyle ki fabrikasını ziyaret etmeyi çok istiyorum.

      Sil
  3. Kısa sürede güzel bir buluşma gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum Fatma'cım. Sen güzel bir ortaksın :)
    Seneye bizim tarafa bekliyorummmm bu arada :)

    YanıtlaSil
  4. Canım hem senin hem Şafak'ın emeklerine sağlık. Gerçekten kısa sürede harikalar yarattınız yine :)

    YanıtlaSil
  5. En iyi parfümler ve güvenli alışveriş için göz atabilirsiniz: En marka ve hoş parfümler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski