HighGenic Ütüleme Sihirbazı ile “Ütülemeyin, Spreyleyin”

İnovatif temizlik ürünleri ile fark yaratan HighGenic, ütü çilesini sona erdirecek devrim niteliğinde bir ürün geliştirdi. HighGenic’in yeni ürünü Ütüleme Sihirbazı, ütüleme işlemine ihtiyaç duymadan 3 adımda kırışıklıklardan kolayca kurtulmanızı sağlıyor.

Ütü yapmak, günümüzde sadece kadınların değil değişen yaşam koşullarıyla birlikte erkeklerin de korkulu rüyası. Evinde ütü derdine son vermek isteyenler için geliştirilen HighGenic’in yenilikçi ve özel formüllü yeni ürünü Ütüleme Sihirbazı, gömlekten pantolona hatta ev tekstili ürünlerine varıncaya kadar tüm ürünlere uygulanabiliyor.
HighGenic Ütüleme Sihirbazı

Ütü çilesi sone erdi!
Ütü yapmak, hem incelik isteyen hem de zaman açısından çok el oyalayan ve fiziksel olarak yorucu bir iş. Bu nedenle kadınların çoğunlukla en sevmediği işler arasında başı çeker. Bu zorlu işlemi basitleştiren ve çabuklaştıran HighGenic Ütüleme Sihirbazı; evde, tatilde ya da seyahatte dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz bir ürün. Pamuklu ve keten gibi yıkanabilen tüm doğal elyaflı, karışık elyaflı giysi ve kumaşlara uygulanabilen Ütüleme Sihirbazı, 3 adımda kırışıkları yok ederken hoş kokusuyla da uzun süreli bir yenilik hissi uyandırıyor.

1-      Spreyleyin: Ütüleme Sihirbazı’nı ilk etapta, 25 cm uzaklıktan hafifçe nemlendirecek kadar kırışık çamaşırın üzerine spreyleyin.
2-      Esnetin ve Düzeltin: Spreyledikten sonra kumaşı hafifçe esnetin veya el yardımıyla ufak dokunuşlarla düzeltin.
3-      Asın: Son olarak asın ve kurumasını bekleyin.

Çevre dostu bir ürün
Her türlü renkli ve beyaz çamaşırlarda kullanılabilen Ütüleme Sihirbazı, kumaşların rengine ya da dokusuna hiçbir zarar vermiyor. Dermotolojik olarak test edilmiş olan HighGenic, özel formülü sayesinde cilt ve çevre dostu bir ürün olarak tanımlanıyor.

6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. başka bir markanın vardı ve sevmiştim bunu da deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Bir koli gönder sen bana 😂😂😂

    YanıtlaSil
  3. Ütü yapmayı hiç sevmiyorum. Mecburen yapıyorum tabi. İşimin kolaymasını isyerim. Sprey fikri kulağa hoş geliyor.

    YanıtlaSil
  4. Aaaa bi yaşıma daha girdim. Ben ütü işini kolaylaştıran bir ürün her halde diye okurken yazıyı bu sprey ütüyü komple ortadan kaldırmış kii :))))

    YanıtlaSil
  5. çoook merak ettim ütüden ifrit oluyorum zira mümkünse ütü gerektirmeyecek tarzı benimsiyorum :P etkinlikten geldim iyi ki de geldim beklerim https://1661hayat.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. gerçekten çok güzel ürünmüş kullanacağım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski