Merhabalar herkese,Türk kadınları olarak genlerimizden mi yoksa yemeyi sevdiğimizden mi bilinmez biraz balık etli ve hatta dünya standartlarına göre birazcık ödemliyiz :) (kilo değil ödem :) Bugün sizlere ödemli genç kesimler için yani 42 beden ve üstü için harika ürünlerin ve kaliteli kumaşlarla sezon trendlerini yakalayabileceğiniz GiyimXL 'den bahsetmek istiyorum.


Giyimlx'de bir birinden güzel kombin seçenekleri mevcut ve kumaş kaliteleri muhteşem denilebilir,yani ödemli bayanlara göre çok seçenek yok diye düşünüyorsanız mutlaka giyimxl'ye bir göz atmalısınız.
Benim giyim tercihim dar vücuda yapışan modeller değil ne yazık ki,zaman zaman tabi ki giyiyorum ama salaş kıyafetler ve o kıyafetlerin içinde rahatlık benim için ön planda.


Kıyafetlerimi almış olmak için almam hiç bir zaman,çünkü çalışan insanlarız ve sürekli haftada bir kaç defa farklı giyinmeliyiz diye düşünüyorum ve bulunduğumuz konum ile ve giydiklerimin rahatlığı benim giyim seçeneklerimi değiştiriyor.



Giyimxl'de neler var peki diye sorarsanız üst giyimden,pantolona,elbiseden eteğe kadar bir çok seçenek var benim tercihim sezona ait bir gömlek oldu ve severek giyiyorum,kumaşı terletmiyor ve kolay kolay da kırışmıyor,yıkandıktan sonra renk değişimi yaşamıyorsunuz.

Kısacası ben bu siteyi sevdim :)
Sizler giyim alışverişlerinizde neler alıyorsunuz?
Beden araştırmasındayım bedenlerinizi de çekinmeden yazabilir misiniz?

7 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Şöyle kısacık bir göz attım siteye gerçekten güzel şeyler varmış. Ben ambalajı böyle özenli yapan firmaları bi ayrı takdir ediyorum. Güzel günlerde eskit canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmaaaaa özledim seni arada sırada paylaş birşeyler yaaaaa :)

      Sil
  2. Kilolu değiliz ödemimiz var. :) şaka bir yana herkes 0 beden olamaz zaten. Salaş kıyafetlerin rahatlığı da bir başka.

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası kilodan değil de salaş kıyafetlerin rahatlığını daha çok seviyorum. Ayrıca görüntü olarak da bana daha güzel geliyorlar. Bol kazaklar vs daha tatlı görünüyor bence. Siteyi inceledim gerçekten çok güzel ürünler var. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Büyük blog takibi etkinliği ile geldim. Sizi de beklerim https://dertlidostum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Büyük beden kıyafetler daha çok üretilmeli ve reklamı yapılmalı malesef günümüzde hala 34 36 beden olmaları için dayatma yapılmamalı moda ihtiyaçlara göre üretim yapılmalı 😊

    YanıtlaSil
  6. Herkese merhaba, ben aranızda çok yeniyim...sayfamı ziyaret edip takipçim olarak ve yorumlarınızla beni desteklerseniz çok mutlu olurum....herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski