Herkese merhabalar,yaklaşık 6-7 aylık bir aradan sonra değerli okuyucularım ile beraber olmak büyük bir mutluluk,özlemişim blogumu :)

Sizleri hiç bekletmeden geçtiğimiz günlerde düzenlenen Nays Collection'un Büyük İstanbul Lansmanını anlatmak istiyorum.
Nays collection 15 yılı aşkın süredir kozmetik sektörünün içinde olan bir firma olmasına rağmen son 2 yıldır aktif olarak sektörde yeni çıkardığı ürünleri ile gündeme yerleşen firmalardan.Ürün yelpazesinde parfümler,bambu oda kokusu,ıslak mendiller,esans ve makeup ürünlerini barındırmakta.Özellikle ıslak mendiller ve parfümler konusunda uzmanlaşan ama her yeni ürününde de üstün başarı sağlayan Nays Collection Bostancı Plus Otel'de yaklaşık 50 popüler blog yazarları ile büyük bir lansman düzenledi. Plus Hotel benim 2016 yılında düzenlemiş olduğum blogger etkinliğinde tercih ettiğim bir mekandı ve güzel bir tesadüf oluşmuştu.Lansmana katılım o kadar güzeldi ki bir çok bilgi aldık Nays hakkında ve yeni çıkacak ürünleri hakkında.

                                       Yeşim'cim ve Yasemin'cim ile bir öz çekim.

Lansmanda Mc Akademi 'nin uygulamalı makyaj sunumunu izledik ve bu konuda zaten uzman bir akademi yüzlerce kişiye sunduğu akademiler ile iş fırsatı yaratmakta. Güzellik üzerine bir eğitim alıp sizde bir iş yeri açmak isterseniz mutlaka eğitimi Mc Akademi'den almanızı tavsiye ederim,zira bilgi ve birikimleri açısından gayet başarılı buldum.


Tüm etkinlik ve lansmanların vazgeçilmez detayı tematik pastalarımızdır,özellikle bu pastaları yapabilen herkesin önünde eğiliyorum zira çok emek isteyen bir olay :) Sevgili Semra Topçu 'da marifetlerini bizler için sunmuşdu.Hem göze hemde midelerimize bayram ettiren harika pastası için çok teşekkür ediyorum.Sizce de harika görünmüyor mu?



Nays Collection İstanbul Lansmanı için bizleri bir araya getiren şirin mi şirin,tatlı mı tatlı ve bir o kadar da başarılı blog yazarı arkadaşım İrem Gökçe'ye ve Nays Collection markasına emekleri için teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu arada dip not olarak Nays'in yeni çıkacak ürünü oje temizleme mendili çok başarılı ve pratik bir ürün,benden duymuş olmayın ama :)
Nays'in kullanmış olduğum ürünleri hakkında ayrıca bir yazıda sizlerle tekrar görüşeceğiz,eğer minik bir tüyo isterseniz Youtube Kanalımda sizler için 2 video ekledim :)

Sizler Nays Collection ürünlerini kullandınız mı,kullandıysanız nelerdir?


1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski