Merhabalar,bugün size emektar bir blogger ve blogunun 7. yılına özel düzenlediği bir blogger etkinliğinden bahdecedeğim.
Blog yazmak ve özgün içerikler hazırlayıp onları yayınlamak göründüğü gibi kolay değildir,biz blog yazarları olarak bir bebek büyütür gibi büyütüyoruz bloglarımızı özgün içeriklerimiz ve kendi anlatımlarımızla. Sevgili blogger arkadaşım Yasemin Kokulu Hayat'ın da blog yazmaya başlamasının ve blogunun 7. yılında bir birinden değerli 14 blog yazarı arkadaşım ile  bir araya geldik ve İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Leman Kültür Kafe'de buluştuk.Uzun zamandır bir araya gelemediğimiz için bol bol özlem giderdik :)

Etkinlik için neredeyse şehirler arası yolculuk yaptım ama arkadaşım için değer.(Döndüğümde tutan migreni saymıyorum ) :)
Yasemin'cim kendini sürekli geliştiren ve blog yazarlığının yanı sıra eğitimler alarak da kişisel gelişimine ve yaptığı işin ayrıntılarına dikkat eden biridir ve bizlere de aylarca eğitim ve sosyal medya sertifikasını aldığı İsmek Sosyal Medya Eğitmeni Korhan Sarıbek ile tanışmamızı ve ondan sosyal medya kullanımı,paylaştığımız fotograflar ve dikkat etmemiz gereken bir çok konuda bilgi almış olduk.Korhan bey aynı zamanda bir fotograf sanatçısı ve sosyal medya uzmanıdır.

Etkinliğimizde bir önceki yazımda Burada lansman detaylarını yazdığım Nays Collection'un  marka sahibi ve blogger dostu firma sahibimiz İdris Bey'de aramızda bulunuyordu ve en sevdiğim parfümleri bizler için getirmişti.Parfümleri o kadar kalıcı ki  gün içerisinde parfüm tazeleme ihtiyacı duymuyorsunuz bile.

Dilerseniz o gün başka hangi firma ve ürünleri bizlerleydi onlardan bahsedeyim biraz da...
Evimde silikonlu temizleyicisini,sirkelim temizleyicisini eksik etmediğim Highgenic en yeni ürünü sirkelim limonu bizlere göndermiş.Ben genel olarak ürünlerini severek kullandığım için limonlu olanı da hemen kullanmaya başladım bile...


Bir çok kadının istenmeyen tüylerle başı derttedir elbette,tam da bu derde deva olacak Gillette Venus traş bıçağı,epilasyon öncesi veya istenmeyen tüylerin giderilmesinde acısız  ve kesiksiz bir ten temizliği sağlarken bizlere zamandan tasarruf etmemizi de kolaylaştırıyor.

Dermokil Markasını duymayan yoktur eminim,dermokil 2 yıllık bir AR_GE çalışması sonrasında kilin saflığı ve temizliği kozmetikle buluşturuldu ve ortaya harika kozmetik ve dermokozmetik ürünler çıktı,Dermokil ürünlerini bir çok noktada bulabileceğiniz gibi en yakın eczanenizden de temin edebilirsiniz  ve güvenle kullanabilirsiniz.

Kendi küçük gibi görünse de 400 ml ürünlerle aynı tüketim performansına sahip bu Yves Rocher şampuan ve duş jelini ister günlük kullanın,isterseniz de tatillerinizde çantanıza atın o kadar güzeller.1959 yılından beri bitkisel kozmetik ürün sektöründe olan bir marka olması ve kendi bitkilerini kendileri üretiyor olması biz tüketicilerin güveni açısından önemli bir unsur.

Güneş kremlerinden,el bakım kremlerine kadar tüm ürünlerini sevdiğim Bebak,biz tüketicilere bebek gibi bir cilt vaad ediyor.İlk tanıdığım ürünü  Bebak acıbadem sütü makyaj temizleme ürünüydü ve bittikçe almıştım,şimdi bir çok ürün çeşiti ile hangisini seçseniz memnun kalabileceğinizi düşünüyorum.


Alya Grup bünyesinde üretimi yapılan Dasty Yağ Sökücü ürünü ile ilk kez tanıştık ve hemen üzerinde yazıldığı üzere denedim ve bittiğinde yeniden satın alacağımı düşünüyorum.Seçkin Dasty formülü, modern yağ sökücünün habercisi. Evcil güçlü yağ sökme yeteneği: mutfak tezgahları, fırınlar, tencereler, ızgaralar, zor lekeler, panjurlar, bisikletler, motorlar, giyecekler ve diğerleri.
Mutfak dolaplarında, tezgahlarda, davlumbazlarda, kızartma tavalarında, tencerelerde, fırın ve ocaklarda, buzdolaplarında, sebze doğrama makinalarında, silinebilir duvarlarda,  zemin kaplamalarında, halılarda, deri ve kumaş koltuklarda, kahve makinalarında,  gömlek yakaları ve manşetlerinde, mangal ve ızgaralarda, bahçe araç ve gereçlerinde, zincirlerde, araba jantlarinda, silah temizliğinde.
Mürekkep lekelerinde, hayvansal, bitkisel ve mineral yağ lekerlerinde, sos lekelerinde, çikolata lekelerinde, mayonez lekelerinde ve ruj lekelerinde.

Palmers Markası ile ilk kez bu etkinlikte tanıştık,%100  saf kakao yağı içeren daha çok neme ve kuru ciltlere hitap eden ürünleri ile anne,bebek ve evcil hayvanlar katagorisi olmak üzere çeşitli ürünleri mevcut,özellikle hamilelik esnasında gerilen karın yapısı ve doğum çatlakları için ürünlerini mutlaka incelemeli anne adayları ve bebek anneleri. 

Tüm sponsor firmalarımıza bu güzel ürünleri için teşekkür ederken, Yasemin'cime blogunun yıllarca okunmasını ve bizlerde buralarda yokken değerli okuyucularımıza bir örnek teşkil etmesini ve 7. yılında da düzenlemiş olduğu bu etkinliğe daveti için teşekkür ediyorum.





6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. merhaba ben sizi blog takip etkinliğinden buldum takibe aldım siz de bana destek olursanız çok sevinirim sevgilerimle...

    https://duvartakvimi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Fatma canım ben yazına yorum yazdım diye hatırlıyorum..Ayyy yoksa yazmadım mı :) Öpüyorum seni kocamannnn :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel bir etkinlik olmus 😊

    YanıtlaSil
  4. ayagına sağlık canım iyiki geldin :) cok keyifli bir gundu

    YanıtlaSil
  5. çok güzel etkinlikler bunlar inşallah benim gibi yeni blog yazmaya başlayanlar içinde olur yahu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski