Yazın sıcacık güneş,kum,deniz bizleri en cezbeden şeyler arasındadır sanırım,ailece yapılan tatiller, piknikler,dışarıda saatlerce geçirilen keyifli  zamanlar hep birer anı olarak kalıyor hayatımızda.Hal böyle olunca da yazın deniz,kum güneş denilince aklınıza ilk tatil geliyor ise ve  sizde benim gibi henüz tatil planı ve rotası oluşturmadıysanız sizlere tatilinizi bir villada konforlu bir ortamda geçirebileceğiniz bir adres paylaşmak isterim. VİLLACENTAM.👈 tık.


Villacentam'da bir çok villa tarzı konutlar ile balayı çiftlerine,geniş ailelere,muhafazakar ailelere hitap eden bir çok konsept bulunmakta.Benim tercihim geniş aileler için kiralık jakuzili villalar olur.Çünkü tatilde biz sıkılırız arkadaşlarımız yada geniş ailemiz yanımızda olsun hep beraber keyif yapalım düşünceniz olursa bu seçenek tam sizlik.2 kişiden başlayan bu seçenek ailenizdeki birey sayısına göre tercih yapmanızı
kolaylaştırıyor.Kendine ait büyükler ve çocuklar için havuzu bulunuyor, dışarıdan sadece duyabileceğiniz sesler doğanın doğal sesleri ki eğer gerçekten bir sessizlik ve dinginlik isterseniz bir ömür yaşanır burada :) Villa içerisinde bir evde ihtiyaç duyabileceğiniz her şey mevcut.







Villa bölgeleri Antalya Kaş,Kalkan,Üzümlü,Patara ve İslamlar bölgelerinde bulunuyor.İstediğiniz villayı seçip kolayca rezervasyon yapabiliyorsunuz
  • Telefon İrtibatı veya E-Mail Yolu İle Ön Rezervasyon Nasıl Yapılır?

Portföyümüzde oluşturduğumuz kiralık villalardan, beğendiğiniz ve istediğiniz villa/apart için iletişim veya e-mail yolu ile irtibata geçebilir Villacentam yetkililerinden merak ettikleriniz hakkında genel bir bilgi alabilirsiniz. Villa veya apartın müsait olup olmadığı şirketimiz tarafından sorgulanıp, uygun olup olmadığı teyit edildikten sonra, sizlere geri dönüş sağlanıp villa veya apart uygundur ya da değildir diyerek bilgilendiriyoruz. E-mail yolu ile tarafınıza Ön Rezervasyon Belgesi gönderilir.
Sizlerin sitemiz üzerinden talep etmiş olduğunuz villa veya apartın müsait olup olmadığı şirketimiz tarafından sorgulanıp, uygunluğu teyit edildikten sonra, sizlere geri dönüş sağlanıp villa veya apart uygundur ya da değildir diyerek bilgilendiriyoruz. E-mail yolu ile tarafınıza Ön Rezervasyon Belgesi gönderilir.
  • Ödeme Seçenekleri

Ön Rezervasyon Belgesinin içerisinde bulunan link ya da ana sayfa da yer alan rezervasyonlarım kısmından ödeme sayfasına yönlendirilirsiniz.
EFT/Havale ile şirket hesaplarımıza aktarılacaktır.Kredi Kartı aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz.
  • Opsiyon Süresi

Ödeme belirtilen süre içerisinde 1 gün (24 Saat) içerisinde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu süreçte villamız ön rezervasyon yaptırdığınız saat itibariyle sizlere opsiyonlanmıştır.
  • Ödeme Tutarı

  • Ön Ödeme; Toplam Tutarın %35’lik(otuz beş) kısmı yapılır. Geri kalan ücretler villaya giriş esnasında NAKİT olarak tahsil edilir.

  • *İstisnai durumlar da toplam tutarın yüzdelik (%) kısmında değişiklik gösterebilir. Geri kalan ücret villaya giriş esnasında NAKİT olarak tahsil edilir.

  • Toplam Tutarın Tamamını ödeyebilirsiniz.

  • *Avantaj olarak kendi bankanızla olan anlaşmanıza bağlıdır. Bazı bankalar da ödeme yapıldıktan sonra taksitlendirme seçeneği sağlamaktadır.

  • Hasar depozitosu

Giriş esnasında tahsil edilen ücret; villa da herhangi bir hasar, kayıp ve zarar görülmediği takdirde çıkış gününde geri iade edilir. 500 TL- 1000 TL arası villasına göre değişmektedir.
Gelelim fiyatlara :) Haftalık fiyatları 1300 TL'den başlıyor kişi sayısı ve oda sayısına göre değişiklik gösteriyor ki bence gayet uygun tutulmuş fiyatlar.Ailecek gidilebilir doğa içerisinde sessiz sakin dinlenmiş bir şekilde dönüş yapabilirsiniz.
Eğer sizlerde Villacentam'ın o güzel villalarında tatil yapmak isterseniz mutlaka sitesini inceleyin derim.
Sosyal medya hesaplarından takip etmek bilgi edinmek isterseniz aşağıda sizler için linklerini bırakıyorum.Eğer giderseniz ve daha önce gidenler var ise yorumlarınızı da bekliyorum.
Keyifli Tatiller...
@sosyalannemblog 

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski