Merhabalar...
Yaz aylarında kışa oranla daha çok yıpranan saçlarımız için özenli ve işin uzmanları tarafından üretilen saç bakım ürünlerine ihtiyaç duyuyoruz ve hemen arayışlara geçiyoruz.Bende yaklaşık 3 aydır kullanmış olduğum Redist markasına ait Redist Vanilyalı Saç Bakım Şampuanı ve Redist Moleculaire İntensive Yıpranmış Boyalı Saç Şampuanı deneyimledim.





Redist vanilyalı şampuan kokusu beni benden aldı. Haftada 2 defa kullanım sonucunda hem daha temiz hemde daha bakımlı saçlara sahip oldum.Bakım şampuanı olması dolayısı ile saçınıza gerekli vitamin ve mineral desteği verdiği için ayrıca saç kremi kullanmanıza gerek kalmıyor ama ben nemli saça elimde yine redist markasına ait olan argan yağı ile takviye yaptım.

Redist vanilyalı şampuanım bitince ise boyadan dolayı zarar gören saçlar için Redist Moleculaire İntensive Yıpranmış Boyalı Saç Şampuanını kullanmaya devam ediyorum.Redist Moleculaire İntensive Yıpranmış Boyalı Saç Şampuanı,Boyalı ve yıpranmış saçlar için maksimum renk koruma ve gözalıcı parlaklık kazandırmak için ilk adım seramid içerkli şampuan ..
Redist Moleculaire İntensive Yıpranmış Boyalı Saç Şampuan saçtaki boyayı korur ve ömrünü uzatır. Boyalı saç ilk 10 yıkamada çok fazla boya kaybeder.Redist Moleculaire İntensive Yıpranmış Boyalı Saç Şampuan, saçın ph dengesini koruyarak yapısını sıkılaştırır ve saça nüfuz etmiş rengin akmasını engellemeye yardımcı olur.

MOLÉCULAIRE INTENSIVE HAIR CARE CERAMIDE DIMENSION nedir?
Seramidler saçtaki kütikül tabakasının doğal bir bileşeni olan yağ türleridir.Kütikül, saç anatomisi üzerine tazeleyici etkisi olan, saçın ince dış tabakasıdır ve saç gövdesini koruyarak güçlenmesini sağlar.Şimdiye kadar ombre,balyaj ve röfleli olan saçlarıma ani bir karar ile biraz kestirip kızıl tonlarında boya uygulandı fakat bilirsiniz ki çabuk akar ve kızıl zor bir renktir,Saçlarım renk açma ve boyalardan dolayı ciddi zarar görmüş olsa da redist bu konuda profesyonel bir marka,güzellik salonlarında ve kuaförlerde de muhtemelen görmüş olmanız lazım bu markanın ürünleri çok tercih ediliyor.Redist markası sadece saç bakımı üzerine ürünleri olmadığı gibi makyaj ve oje kurutucu gibi bir çok aranan ürünü bulabilirsiniz.

Redist 7 Etkili BB Krem'i ilk kez gördüm fakat, tonu bana biraz koyu olduğu için kullanamadım ama yakın bir arkadaşımda deneme şansımız oldu ve cilt kusurlarını örterek tüm cilt tiplerine (yağlı,karma,kuru cilt için bb krem) uygun kapatıcı ve cilt tonu eşitleyici kremdir. 
• Doğal ışıltı kazandırır. • Cilt tonuna uyum sağlar. • Gün boyu nemlendirir. • Cilt kusurlarını kapatır. • Yağsız BB Krem • Gözle görülür pürüzsüzlük sağlar. • Taze bir görünüm sağlar.








2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Bu markayı daha önce duymamıştım. Saç bakım ürünlerini merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ürününü kullanmış biri olarak redist markasını tavsiye ediyorum.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski