Vücudunuza En İyi Şekilde Bakmanın Yolu: Detoks Çorbası

Vücudundan ihtiyacı olmayan tüm ağırlıkları atmaya, kuş gibi hafiflemeye ne dersin? Toksinleri vücudundan göndermeye yarayan, vücudunun hak ettiği bakımı kazandıran, sağlıklı alışkanlıklar edinmeni sağlayan detoks çorbası ile artık bu mümkün! Detoks çorbası, sindirimi kolaylaştırır, cildin ve saçın parlamasını sağlar, toksinleri ortadan kaldırır. Lif bakımından zengin olan çorbalar arınma işlemi için en iyi ve en doğru seçeneklerden biri. Kısa zamanda kilo vermek için sağlıklı ama aynı zamanda kolay bir arayış içindeysen detoks çorbası tam sana göre.

 


En Lezzetli Detoks Çorbası Nasıl Yapılır?

Her ay art arda uygulanan üç günlük çorba diyeti ile hem bedenin arınır hem de istediğin kiloya ulaşmana yardımcı olur. Midede fazla yer kaplaması ile doygunluk hissine çabuk ulaşılır. Böylece daha fazla yeme isteğinin önünü keser. İçerdiği vitaminler, antioksidanlar, mineraller ile düşük kalorili doyurucu yemek kategorisinde olan çorbalar sayesinde kilo verme hızı daha da artar. Kendini daha iyi hissedeceğin hem de keyif alarak içeceğin birkaç detoks çorbası tarifini ve yapılma aşamasındaki püf noktalarını senin için paylaştık! 

 


Bol Şifalı Detoks Lahana Çorbası

Antioksidan özelliği sayesinde hastalıklara karşı koruyucu bir zırh görevi sağlayan, enfeksiyonlarla savaşan, bağışıklığı güçlendiren lahana, detoks için herkesin ilk başvurduğu bir sebze görevini görüyor. Kış aylarında içini ısıtırken aynı zamanda ihtiyacın olan bol enerjiyi temin edebilecek bir detoks çorbası...

Malzemeler:

      1 adet orta boy lahana

      1 adet orta boy soğan

      1 adet havuç

      3 tatlı kaşığı zeytinyağı

      1/2 yemek kaşığı salça

      5 su bardağı su

      Tuz ve karabiber

Yapılışı:

Lahananın kök kısımlarını ayırarak işe başlayıp bol suda yıkadıktan sonra ince ince doğramalısın. Soğanları küp küp doğradıktan sonra havucu rendelemelisin. Tencereye zeytinyağını koyup biraz kızdırdıktan sonra soğanları da hafif pembeleşinceye kadar kavurmalısın. Ardından salçayı da eklemelisin. Tencereye havuçları ve lahanayı da katarak suyu koymalısın. Tuzu ve karabiberi de ekleyerek sebzeler yumuşayıncaya kadar ocakta tutup hazır olduktan sonra biraz soğumaya bırakmalısın. Üstünü süsleyebileceğin bir tutam dereotu ile lif açısından zengin olan detoks çorbası işte hazır!

En Kolay Hazırlanan Bir Tarif: Detoks Kabak Çorbası

Hem hafif hem de doyurucu olan detoks çorbası kabaklı seçeneği tam sana göre! Kabağın barındırdığı C vitamini akciğer kanseri ile savaşmaya yardımcı olurken aynı zamanda kemikleri de güçlendirir ve ihtiyacın olan tüm desteği sana sağlar. İçerdiği A vitamini sayesinde de yağ yakılmasını sağlarken az ışıkta bile iyi görmeye yardımcı olur. Detoks Kabak çorbası yapımı ise oldukça kolay.

Malzemeler:

      3 adet kabak

      1 adet soğan

      1 diş sarımsak

      1 tatlı kaşığı zeytinyağı

      5 su bardağı su

      Baharatlar

Yapılışı:

İlk olarak kabağı güzelce yıkadıktan sonra yemeklik şeklinde doğramalısın. Soğanı küp küp doğradıktan sonra havanda sarımsağı ezmelisin. Tencereye tüm malzemeleri koyup suyu ekleyerek pişirmeye bırakmalısın. Sebzelerin piştiğinden emin olduktan sonra pütür pütür olmaması için blenderdan geçirerek istediğin baharatları eklemelisin. Bol bol ödem atacağın, biriken yağlardan kurtulacağın ve etkisini hızla görebileceğin detoks çorbası hazır. Afiyet olsun!

Sağlıklı ve Dinç Bir Yaşam

Detoks çorbası hazırlamak için zamanın yok ama denemek istiyorsan Juico senin için her şeyi düşünüyor. Juico detoks çorbası paketleri, hem vitamin deposu hem de ideal bir detoks programı. Ayrıca detoks çorbası paketlerinin yanı sıra sağlıklı atıştırmalar, yiyecekler, salatalar ve pudingler de hazırlayarak lezzetine lezzet katıyor. Juico, tatlı tuzlu alternatifleri ile göz doldururken sevdiklerine sağlıklı bir hediye kartı da hediye edebilir, beraber sağlık dolu bir hayata adım atabilirsin.

 

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski