Biz kadınlar gerçekten yaşamı anlamlı kılan varlıklarız.Bir çok erkeğin sahip olamayacağı yada sahip olupta aktaramadığı duyguları yaşayan,yaşatan,kendini seven,dokunduğu her şeyi yaniden var edenleriz.Bilindiği üzere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü,kadın çalışanların çalışma koşullarını iyileştirmek 8 Mart 1857 yılında,Newyork'ta bir tekstil firmasında çıkan yangında 129 kadın işçinin anısına düzenlenen bir anma törenidir.



Biz kadınların değerli olduğunu yaşadığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir çok etkinlikler düzenleniyordu bu yıl  pandemi sürecinde olduğumuzdan dolayı  '' Yasemin Kokulu Bir Hayat Yaşamın Anlamı Kadınlar Etkinliği '' ni bu defa online olarak gerçekleştirdik. Demek ki neymiş kadın sınır tanımazmış, yapmak isterse çözümünü de bulurmuş :) Çok teşekkür ederim Yasemin'ciğim.Yüz yüze görüşemesekte online olarak gönüllerimizin bir olduğu bu güzel ve anlamlı etkinlikte bizleri hediyeleri ile de unutmayan değerli sponsor markalarımızda hediyelerini bizlere kargolar vasıtası ile ulaştırdı, peki hangi markalar bu anlamlı etkinlikte bizlerle beraberdi?

Bade Natural,doğal cilt bakım ürünleri biz kadınların hep yanında, kullandığım bir çok ürünü favorim olan Bade Natural,bu defa cilt sıkılaştırma serumu ve saf kolonyaları ile bizlerleydi, saf ve doğal diyoruz çünkü hem doğaya, doğala duyarlı hem de vegan ürünler olması ve gerçek etkilerini görüyor olmak mutluluk verici.



Ben kitap okumayı çok seviyorum, kitaplardan hem öğrenip bilgilenip hem de boş vakitlerimi değerlendirmiş ve dinlenmiş hissediyorum okurken, keşke herkes günde en az 10 sayfada olsa kitap okumayı alışkanlık haline getirse yada getirebilse. Bu etkinlikte de birlikte olan değerli yayın evimiz Ceres Yayınları 3 farklı yazarımıza ait 3 farklı kitaplarıyla bizlerle beraberdi, keyifle okuyacağım hatta ilk okuduğum Duygu Eren'in yazdığı  ''İyi misin?'' bana çok iyi geldi,duygularımı,düşüncelerimi kendimi daha iyi hissetmem için neler yapmam gerektiğini öğretti.




Temizlik denilince benim en sevdiğim alan :) şimdi bu satırı okuyan okuyucularım içlerinden diyordur ki sevecek başka alan mı bulamadın ? Temizlik imandan gelirmiş, birde temizlik yaparken hayatınızı kolaylaştıran  Highgenic ürünleri var ise ve bu ürünleri biz tüketiciler için sunan ve geliştiren de bir kadın ise daha ne olsun? Her ürününü severek ve beğenerek kullandığım highgenic,genel temizlikte şahaneler yaratıyor, yakın zamanda detaylıca ürünlerden sizlere bahsedeceğim.


Dryandsoft markası ile ilk kez tanıştık, bir çok ürün yelpazesine sahip olduğu gibi tüm aile bireylerine de hitap edebilen bebek bezi,hasta bezi,mesane pedi,ıslak mendil,kadın pedi,yaz ayları için özellikle koltuk altı pedi ve cerrahi maskeler olarak 2001 yılından bu yana Karaman'ın Eminönü semtinde 70.000m2'lik bir üretim alanına sahip fabrikadan evlerimize kadar ulaşmakta hem uygun fiyatlı hem de kalitesinden ödün vermemesi en büyük tüketici seçimi demektir. Bizlerde hem yerli markalarımızı destekliyor hem de ürünleri kullanmanız için kullanan tüketiciler olarak tavsiye ediyoruz.


Ozonlabs ,2013 - Ozonlabs, genç bir kadın girişimci, araştırmacı ve bilim insanı olan Angela Balasu Dündaralp'in geliştirdiği ürünler ve yaşam bilimleri olarak nitelendirdiği, sağlıklı yaşama dair tecrübelerini aktardığı bağımsız bir temiz kozmetik laboratuvarı olarak 2013'te İstanbul'da kuruldu. Böylece 2003 senesinden itibaren yapılan Ar-Ge çalışmalarıyla, ozonlandırılmış zeytinyağı içeren ilk ürün olan Ozonlabs O3RSS Serum online satışa sunulmuş oldu. İlk kez denediğim sepia cilt aydınlatıcı tonik ve ozonlava volkanik maskesi için özel bir deneyim yazısı çok yakında sizlerle olacak.



Yazımın sonuna gelirken böylesi güzel ve anlamlı bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ve her daim güzel enerjisi, bilgisi ve yazdığı harika yazıları için http://biricitinyeri.blogspot.com/ sahibi sevgili arkadaşım Yasemin'e,harika hediyeleri için firmalarımıza,ve bu etkinlikde de  beraber olduğumuz aşağıda isimleri geçen  blogger arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum.



Sevgili Yasemin , İnstagram :@yaseminkokulubirhayat

Bendeniz Fatma , İnstagram : @sosyalanneyimcom

Sevgili Şafak ,İnstagram :@safagindünyası

Sevgili Yeşim , İnstagram : @yeşimlehertelden

Sevgili Şerife , İnstagram : @begendim_paylastim

Sevgili Leyla , İnstagram :@marindentarifler

Sevgili Emel , İnstagram : @emel_akan

Sevgili Emine , İnstagram : @madamemine66  

Paylaşımlarımızı ve yazılarımızı bloglarımızdan okuyabilirsiniz.

Sevgiler.

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. sanal da da olsa bir araya gelmek güzeldi dilerim tez zamanda kahve içip bir araya gelebiliriz;)

    YanıtlaSil
  2. Tıpkı eskisi gibi, yan yana olduğumuz etkinliklerde tekrar birlikte olmak dileğiyle..

    YanıtlaSil
  3. Eski günlerdeki gibi insallah tekrar beraber kutlarız sanal olarakta olsa birlik olduk sevgiyle kal canım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski