Günümüzde kullandığımız bir çok şey  dijitalleşmeye mahkum kalırken en azından anılarınızı ölümsüzleştirmek istemez misiniz?

Şöyle geçmişe baktığımızda iyi yada kötü bir çok yaşanmışlığın geçmişte kaldığını fakat en güzel yaşanmışlıklar, anlar ve anılar olduğunu hiç düşündünüz mü? Bu anıları da sevdiklerinizle kalıcı olarak paylaşmak çok güzel bir hatıra kesinlikle. Hediye alıp verirken dikkat etmeye çalışırım,aldığım ürünü karşımdaki insan uzun süre kullanabilir mi, saklayabilir mi ve işine yarayan bir ürün olabilmeli  diye hediye alacağım kişinin bende bırakmış olduğu kişiliğine göre analiz etmeye çalışırım, şimdi sizler için de zaman zaman hediye arayışlarımda tercih ettiğim Sosyopix 'den bahsetmek istiyorum.Sosyopix de her türlü özel gün ve kişiler için hediyelik ürünler,fotograf baskıları,tablolar,kanvas baskılar,porselen baskılar gibi bir çok kategoride ürün çeşitleri bulunuyor ki mutlaka bunlardan bir yada birkaçı sizlerin beğenisini kazanacak. 



Ben yakın zamanda anneler günü için çocuklarım ve kendime ait  üç adet duvara yapışan 20x20 ölçülerinde kare çerçeveye resimlerimizin baskısını sipariş verdim. Ürünün çerçevesi kendinden yapışkanlı olduğu için istediğiniz anda istediğiniz zemine kolayca taşıyabiliyorsunuz. Ürünün siyah ve beyaz çerçeve seçenekleri mevcut ben siyahtan yana kullandım tercihimi ve çocuklarımın odasında kitaplığımızın altında sanki yerini daha önce ayırmış gibi çok şık durdu...Sosyopix ile istediğim resimleri istediğim boyutlarda ve istediğim şekilde tasarım yaptırabilmenin mutluluğu hakikaten çok başka.Baskı kalitesi düşmeden,resimleriniz allak bullak olmadan güvenle tercih edebilirsiniz diye sizler için de görüşlerimi burada yazmak istedim.

Benim gibi kimler sosyopix'i favorileri arasında tutuyor ?



1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski