Hepinize mutlu bir hafta sonu dilerken eve kapanınca artık gidilemeyen avmler yerine bende çoğunlukla online alışverişe yönelenlerdenim. Yazlık yeni sezon alışverişimi Haydigiy.com üzerinden kızım ve kendim için yaptım.

Haydigiy.com toptan fiyatına perakende satış yapan bir online alışveriş sitesi ve ürünlerin kalitesi kesinlikle tartışılmaz. Uygun fiyat,kalite,kumaşı ve bir çok sayılamayacak özelliklerini es geçmek istemedim. Alışveriş yaparken kendi bedenim ve manken üzerinde duruşuna göre bir beden büyük olarak seçim yaptım. Kızımın bluzlarını seçerken S beden tercih ettim kumaşlarının esnek olmasına dikkat ettim çünkü bazı kıyafetlerimizi artık ortak giymeye başladık. Sitede bir çok kategori var ve ne yazık ki bunların hepsinden alma şansım olmadı ama kadın pantolon kategorisinde beğendiğim pantolonları da bir sonraki alışverişim için favorilerime ekledim bile. Özellikle bu aralar ihtiyacım olan İspanyol paça pantolon ve günlük giyim için ihtiyacım olan alt giyimler.

Haydigiy.com alışveriş yaparken tereddüt yapmayacağınız kredi kartı bilgilerini yazarken korkmayacağınız, beğenmediğiniz ürünleri iade edebileceğiniz, hızlı kargosu ve müşteri memnuniyetine önem veren köklü firmalardan.






İsterseniz şimdi neler almışım onlardan bahsedeyim biraz ve kumaşlarından...Esnek, sıcaklarda terletmeyen kumaş yapısına sahip üst giyimleri tercih ettim. Renklerini ise dolabımda hiç olmayan veya olup da  model farklı gelen renklerden seçtim ki kombin oluşturmakta zorluk çekmemek adına.


Son olarak ise biz kadınların vazgeçilmezi takılar :) Bu şık kolye, küpe setimi çok beğenerek aldım ve kullanıyorum.
Sizler bu sezon için neler aldınız? Haydigiy.com üzerinden daha önce alışveriş yaptınız mı ?

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski