Hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderirken biz kadınların utana sıkıla iç giyim reyonlarında bile bakarken utandırıldığımız bir toplumda olmanın burukluğunu yaşadığımı da benim gibi bir çok kadının da yaşadığını düşünerek sizlere online alışverişlerinizde güvenle alışveriş yapabileceğiniz Dogannur.com'dan bahsetmek istedim.



Dogannur,fantazi giyimde biz kadınların özel iç giyim ihtiyaçlarına hizmet eden merkezi İstanbul Esenler'de yer alan bir firma ve toptan satış yapmakta.38 yıldır bu sektörün içinde olması ciddi tecrübeleri üretimin yanına ihracat da yaparak Ülke ekonomimize ciddi katkılarının olduğu detayını da atlamak istemedim.

Dogannur.com'da bulabileceğiniz gecelik,fantazi,sütyen,jartiyer ve tanga&string kategorilerinde çeşit ve modeller her gün yenilenerek artıyor ve eğer sizlerde ihtiyaç duyarsanız mutlaka bakmanız gereken online alış veriş sitelerinden.Gerek ürün kalitesi gerek kumaşı gerekse beden olarak sorunsuz şekilde alışveriş yapabileceğinizi de belirtmek isterim.



Son olarak ''İçinizin Güzelliği Dışınıza Vursun.'' diyerek keyifli alışverişler diliyorum.Neler aldığınızı benimle paylaşabilirsiniz yorumlarda 😇onay vermeden sadece ben okuyorum,eğer onay vermemi istemezseniz ve bunu yorumda belirtirseniz sadece aramızda kalacağına dair söz veriyorum... 🙏


Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski