Tüm okuyucularıma mutlu günler dilerken bugün sizler için uzun zamandır takibinde olduğum bir marka olan Licape Leke Kremi ve Licape Çok Yönlü Yüksek Korumalı Güneş Kreminden bahsetmek istedim.



Licape Leke Kremi Özel olarak hazırlanmış formülüyle cilt yüzeyindeki lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. İçeriğindeki allantoin ve diacetyl boldinle aktifleri sayesinde ciltteki akne vb. lekelerin azalmasına ve cilt tonundaki dengesizliğin düzenlenmesine destek olur. Cilt beyazlatıcı krem olarak koltuk altı, diz, dirsek gibi bölgesel kararmalar için kullanılabilir. Cilt tonu eşitleyici krem olarak günlük rutinde kullanıldığında daha canlı ve parlak, tek ton bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı olur. Licape Leke Kremi ve Cilt Beyazlatıcı, Dura Quench I Q S A özelliği sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeyi amaçlar. Cildin nem ihtiyacının giderilmesine de destek olur. Aynı zamanda SPF UV 8-20 desteği ile zararlı güneş ışınlarına karşı cildi korumaya yardımcı olur. Ayrıca makyaj bazı olarak da kullanıma uygundur.‘Altın Marka Ödülü’ ne sahip olan ürünümüz, cilt tonunu dengelemek, leke görünümünü azaltarak tek ton pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamak üzere geliştirilmiştir. Tüm cilt tipleri için uygundur ve her mevsim kullanıma olanak sağlar. Leke kremlerinden istenilen sonuç alınabilmesi için düzenli kullanım çok önemlidir, eğer sizlerin de cildinizde güneş lekeleri, akne lekeleri, lazer ve yaşlılık lekeleri mevcut ise kesinlikle önereceğim ürün Licape Leke Kremi olacaktır.



Yine yaz, kış demeden kullanmamız gereken ve hatta çantamızdan eksik etmememiz gereken Licape Çok Yönlü Yüksek Korumalı Güneş Kremi,Güneşin zararlı ışınlarına karşı SPF 50+ yüksek koruma sağlamaya destek olmak üzere tasarlanmıştır. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cilt yüzeyindeki lekelerin görünümünü en aza indirmeye destek olur. E vitamininin cildi nemlendirme etkisiyle PH 5.5 dengesini sağlayarak cildin tahriş olmasını önlemeye ve doğal yapısının bozulmamasına yardımcı olur.Formülündeki Bepanthol (B5) ve Niasinamid aktifleri ile cildinizi çevresel faktörlerden ve dış etkenlerden korumayı amaçlayarak pürüzsüz ve canlı bir görünüm sunmaya destek olur.Licape Çok Yönlü Yüksek Korumalı Güneş Kremi; Güneş’ten gelen UVA ve UVB olarak adlandırılan zararlı ışınlara karşı mikropigmentler ile kombine edildiği için cildinizde yüksek koruma sağlamaya olanak sağlar. SPF 50+ koruma özelliği "PİMLAB" tarafından test edilmiş ve onaylamıştır.Güneş koruyucu özelliğinin yanı sıra E vitamini ve B5 aktifleri ile cildi nemlendirme ve leke görünümünü azaltma etkisiyle cildin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlamayı hedeflerken aynı zamanda cildin zararlı etkilere karşı deforme olmasını engellemeye de yardımcı olur. Suya karşı dayanıklı olması özelliğiyle günlük yaşamdaki her koşulda cilt yüzeyini korumaya destek olur.Güvenle kullanabileceğiniz ürünleri olan Licape markasının tüm ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı EBS ve ÜTS GS1 tarafından denetlenmiş ve sağlığa zararlı hiç bir madde bulunmadığı için onay verilmiştir.

Bir yazımızın daha sonuna geldik. Yukarıda nacizane sizlere yorumlarımı paylaştığım iki ürün hakkında bilgi vermeye çalıştım.

Peki sizler Licape markasını duymuş ve ürünlerini kullanmış mıydınız?

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski