Son iki yıldır pandemi nedeni ile online alışverişler daha çok arttı ve Avm'lere göre fiyatların kesinlikle daha uygun oluşu biz tüketiciler için bir avantaj oldu hatta bundan da kendi adıma memnun olduğumu söyleyebilirim. Kış aylarının da gelmesi ile beraber ihtiyacım olan ve beğendiğim kadın triko kazakları Patirti.com'dan sipariş verdim.


Siparişlerim özenle paketlendiği gibi çok kısa zamanda elime ulaştı. Seçtiğim kazağımı, trikomu ve polar sweatimi çok beğendim. Online alışverişlerde çoğu insan özellikle giyim ürünlerinde tedirginlik yaşayabiliyor, fakat eğer beden ölçülerinizi biliyorsanız sitede bulunan detaylı açıklamalar ile ürünlerin kumaşı,cinsi,boyu,eni gibi bir çok detay verildiği için sorun yaşama olasılığınız da en aza indiriliyor. Kadın trikolarında numune ürünlerde resimler özellikle profesyonel çekiliyor ve ürünün diğer özellikleri de   (Numune Bedeni: SB (Standart Beden)Numune Boyu: 58 cm Kumaş Türü: AKRİLİK Kumaş İçeriği: %85 Akrilik %10 Polyester %5 Elastan ) bu şekilde açıkça belirtiliyor.

Ben neler seçtim diye merak ediyorsanız..1 Adet siyah triko kazak,1 adet balıkçı yaka kadın polar sweat,1 adet balıkçı yaka ekru kadın triko kazak. Seçmiş olduğum ürünleri hem kombinlemesi hem de rahat oluşları ile tercih ettim. İster spor giyim isterseniz klasik giyimlerde rahatlıkla kombinlenebiliyor. Bu sene palazzo pantolonların modası ve salaş giymek isterseniz de şık bir kombinasyon olabilir diye düşünüyorum. 



Bu yıl kadın trikolarında ve kadın kazaklarında çoklu renkler kullanılmış ve gayet şık modeller de üretilmiş. Bir birinden güzel renkleri bir arada olması soğuk kış günlerinde insanın kendisini daha iyi hissetmesini sağlıyor, eğer sizler de benim gibi bu kışı sıcacık geçirmek istiyorsanız Kadın Triko Kazaklara mutlaka göz atmalısınız, hatta indirimdeyken beğendiğiniz ürünleri kesinlikle bitmeden almanızı da öneririm.

Sizler benim seçimlerimi nasıl buldunuz?


Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski