Yaklaşık iki yıldır tüm Dünya'yı kasıp kavuran covit19 nedeni ile kişisel hijyene daha çok dikkat etmeye başladık ve sık sık ellerimizi yıkarken bir o kadar da ellerimizle ilgili sık yıkama sonrası sorunlar yaşamaya başladık, tam bu noktada sizlere sevinebileceğiniz ve %98 doğal içerikli bir sıvı sabun önereceğim hem de 6 farklı çeşidi ile ellerinizi yıkarken koruyacak bir sıvı sabuna ne dersiniz?

Tabi ki evet dediğinizi duyar gibiyim :) O zaman size biraz Peros Temizlikden bahsedeyim.



2005 yılında, Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde temelleri atılan Beyaz Kağıt firmamız, 56.000 m2 açık alan üzerine 40.000 m2 kapalı alana kurulmuş bir üretim tesisidir. Fabrikamızda deterjan üretimi gerçekleşmekte olup; Toz deterjan (Matik & Elde), Sıvı Deterjan, Yumuşatıcı, Kireç Önleyici, Sıvı ve Jel Bulaşık Deterjanı, Çamaşır Suyu, Genel Amaçlı Temizleyiciler, Sıvı Sabun, Oda Spreyi gibi Kozmetik ürünler ile birlikte hammadde üretim tesisi bulunmaktadır. Beyaz Kağıt, yurt içi pazarının dışında yurt dışı pazarında önemli rol oynamaktadır. Ortadoğu, Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler ile birlikte yaklaşık 75 ülkeye ihracat yapmakta ve ülke ekonomimize katma değer sağlamaktayız. Beyaz Kağıt firmamız, hem ulusal hem de uluslararası pazarda, kaliteli ve çevre dostu ürünleri ile dünya standartlarını yakalayarak istikrarlı büyüme ivmesi yakalamış ve bu doğrultuda hizmet vermeye devam etmektedir.

Türkiye'nin gururu yerli markalarımızdan olan Peros Temizlik, kişisel bakım kategorisinde 6 çeşit %98 doğal içerikli sıvı sabunları ile biz tüketicilerinde beğenilerini kazanmayı başaran markalardan.

Sıvı sabunların içerikleri ve ellerimizi koruması, nemlendirmesi ve kullanım sonrası bıraktığı hoş kokuları ile hepimize 6 çeşidinden birini sevebileceğimizi öneriyor.

Bunlar;

Peros Sıvı Sabun Amber & Gül



Peros Sıvı Sabun Aqua & Deniz Esintisi







Peros Sıvı Sabun Bal & Pamuk Çiçeği









Peros Sıvı Sabun Lavanta & Neroli Çiçeği







Peros Sıvı Sabun Zeytin & Bergamot Çiçeği





Antibakteriyel & Aloe Vera 



Sizin evinizde hangi Peros ürünü mevcut?


Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski