Herkese selamlar, uzun süreden sonra özlenen o güzel günlere dönebilmek,tekrar bir arada vakit geçirebilmek ve özlem gidermenin anlamını çok iyi idrak ettiğimizi düşünüyorum.

Geçtiğimiz haftalarda sevgili blog yazarı arkadaşlarım Yasemin ve Sevinç tarafından ''Yaza Merhaba Pandemiye Elveda'' dediğimiz bir blogger etkinliğinde Silivri'de bir araya geldik.Bu güzel günde bolca sohbet edip yaşanan pandemi süresinde yaşadıklarımız ve sosyal medya,influencer ve web sitelerimiz hakkında sohbet edip fikir alışverişlerinde bulunduk.




Etkinliklerle özleştirilen sponsor firmalarımız ve yeni ürünleri olmazsa olmazımız tabi ki.Sponsor firmalarımızın bir çoğu popüler herkesin ürünlerini severek kullandığı firmalar olup en son çıkan ürünlerini ilk bizlerin deneyimleyecek olması da bizi ayrıcalıklı yapmaktadır.

Gelelim o gün bizlerle hangi sponsor markalarımızın olduğuna...

Yılların markası olan Nestle kakaolu gold kahvaltılık gevreği ile bizlerle beraberdi ailede herkes çok beğenmekle beraber çerez niyetine de tükettiğimiz doğrudur. 😇

Bir kadın girişimci olarak hem cinslerimin kendi adlarına kendileri için bir şeyler üretme ve geliştirme çabalarını her zaman desteklemiş ve gurur duymuşumdur. Bunlardan biri de Asu Hanım'ın ellerinden çıkan doğal el yapımı şeker yerine kakao ve bal kullanılan fındık ve fıstık ezmesini tek başıma tükettiğimi söylesem gülmezsiniz her halde 🙊 sizde sipariş vermek isterseniz hemen mavi ile işaretlediğim yere Fıstık Ezmecim tıklayabilirsiniz.


Jrsouschef  doğal soslarını daha önce denemiş ve ailecek çok sevmiştik. Denemediğim nar ekşisi sosu ise gayet ismine yakışır kıvam ve tadında olduğundan salata, çiğ köfte, kısır gibi hazırladığımız atıştırmalıklarımıza ayrı bir tat verdiğini söylemeliyim.

Temizlik kategorisinde ise evimin vazgeçilmez markası Highgenic sirkeli temizleyicisi ve mutfakta en büyük yardımcım fırın,aspiratör,ocak ve yağ olan zeminlerde tam çözüm sunan aktif köpük temizleyici bittikçe aldığım ürünlerden olup şiddetle de tavsiye ediyorum.

Marka ilk çıktığından beri bir çok ürününü kullanmış biri olarak her ürününden memnun kaldığımı da belirtmek isterim. Yerli bir marka olmasına rağmen gayet başarılı, saçların ve biz tüketicilerin taleplerine göre üretim yapan Revox 'un yeni lansman ürününü de kızım için denedik ve yine tam not aldı.

Günümüzde organik kozmetik ürünleri daha çok tercih edilmeye başlanıldığı bir gerçek.Kozmetik denildiğinde her marka ve markanın ürününü kullanmamamız gerektiğini hatırlatmak istedim.Etkinlik vasıtası ile tanıştığım bir marka olan İvanatura zengin bitki özleriyle yerel üretim yapan ve istihdamının çoğunluğu kadınlardan oluşan bir marka.Ürün gamı gayet geniş olmakla beraber sverek ve güvenerek kullanabileceğimiz bir markadır.

Yine saç bakım ürünlerini severek kullandığım Hc Care 'nin bu defa cilt bakım ürünlerini de deneme şansını buldum. Henüz kullanmaya başlayamadığım için kullanım sonrası detaylı bir yazı ile görüşlerimi sizlerle de paylaşacağım.

Benim ve benim gibi düşünen bir çok kişinin vazgeçilmezidir kitaplar... Okumak sadece kendini ifade etmeye yaramayacağı gibi,hayata bakışını,duruşunu,kişiliğini ve karşındaki insanları daha iyi tanımanızı sağlamaktadır.Her türlü kitabı vaktiniz oldukça okumanızı tavsiye ederken Ceres Yayınları'dan yeni çıkan Her Güne Bir Mucize ve Kendinle Tanış Parayla Barış kitapları da okumaya devam ettiklerim arasında.



Bu güzel etkinlikte rengarenk bir yaz havasında hep beraber olduğumuz başta Yasemin ve Sevinç olmak üzere, sevgili yaşam bloggerları arkadaşlarım İlknur,Esra,Ümran,Emel ve ben deniz Fatma bu güzel günü güzel hatıralarla bitirdik.Davetleri için arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederken, bu güzel hediyeleri içinde sponsor markalarımıza sevgilerimi gönderiyorum.

Başka bir yazıda görüşmek üzere.

Sevgiler.



Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski