Bugün değişik bir konu üzerinde paylaşım yapayım istedim. En çok neyi çöpe atmak istersiniz? Hepimiz hayatımızda stresli,üzücü,can sıkan olaylar yaşayabiliyoruz yani yaşamak her zaman toz pembe değildir.
En çok Neyi Çöpe Atmak İstersiniz?
Gün içinde bir çok olay ile mücadele ederken aslında kendimize de yeteri kadar vakit ayıramıyoruz yani en azından kişisel olursam BEN!
Sabah 08:00 da başlayan uyanışımla başlayan mücadelem ta ki akşam olup uyuma vaktine kadar devam ediyor,hepimizin kendine göre sorumlulukları olduğu gibi çoğu zaman da bu maratondan çıkmak isteriz elbette,ama bu maratondan ve hayat mücadelesinden çıkmanın zamanı gözlerimizi kapadığımız ebediyete ulaştığımız an Dünya ile ilişkimiz de bitiyor.
Bu gün diyorum ki bu Dünya'da hayatımızda hep bir şeyleri çöpe atmak isteriz,keşke bizi üzen,kıran ve zarar veren her şeyi de hayatımızdan çıkarabilsek ve hepinize sormak istiyorum.
En Çok Neyi Çöpe Atmak İstersiniz?
İlk cevap benden olsun o halde,sabah işe gelirken bindiğim minibüste yanımdaki bayanı taciz eden adamı sonsuza kadar çöpe atmak isterdim hemde geri dönüşümsüz.

Haa bu arada tabi ki sessiz kalmadım adama,önce acaba mı? diye gözlemledim,iftira atmak istemedim hatta göz göze geldik minibüste tutundu sonra kalabalıktan yararlanıp kızın kabanından bacaklarına doğru ellerini götürünce olay bende değişti yine göz göze geldik tam kapı açıldı inmek üzereyken yakaladım ve bir tane tokatı yapıştırdım.Hayatımda vurduğum İLK TOKAT'tı bu,elim ayağım titremeye başladı minibüstekiler şaşırdı.
Sonra adam kaçarak uzaklaştı belki 10 saniye tutabilseydim linç edilecekti orada ama umuyorum ki bu TOKAT ona ders olur.

15 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. gerçekten yaptın mı tebrik ederim çok iyi yapmışsın keşke bu tarz insanların hepsini çöpe yollayabilsek :-(

    YanıtlaSil
  2. Yaptım valla :) Keşke ömür boyu da kalsalar orada :(

    YanıtlaSil
  3. oh ellerin dert görmesin tatlım :) bende kadınlara şiddet uygulayan taciz edenleri tüm sapıkları çöpe hatta cehenneme atmak isterdim

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim ben de. O kadar tepkisiz ki insanlar. Tacize uğrayan toplum baskısından ses çıkartamıyor

    YanıtlaSil
  5. ohhh ellerine sağlık aslın da onu hareket halinde iken aşağı sallamak iyi olurdu:)
    Çöpe atmak istediğim çok fazla şey var keşke yapabilsem ,çocukları ve yetişkinlerin mutlu olacağı muhteşem bir hayat kalırdı geriye

    YanıtlaSil
  6. Harika yapmissin canım ellerin dert görmesin.
    Bende bircok seyi cope atmak istiyorum. en çok da ahlak ve vicdan yoksunu insanları

    YanıtlaSil
  7. cnm tebrik ederim Ben olsam senin gibi yapardım. ELLERİNE SAGLIK :)

    YanıtlaSil
  8. aah aaah bütün kötulukler çöpe gitsin...

    YanıtlaSil
  9. helal olsun elinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. her şeyin bir ilki vardır.Tebrik ederim.bence tüm kadınlar böyle bir tim oluşturabiliriz.Öncelikle Uzak doğu sporu öğrenip böyle gönüllü çalışsak ne güzel olur düşünsenize !

    YanıtlaSil
  11. Hah ha eline saglik çok iyi yapmissin. Ben de elimde olsa zaman zaman hayatimi zorlastiran tiroitimi çöpe etmak isterdim :)

    YanıtlaSil
  12. Ellerinize sağlık, hayatınızda attığınız en anlamlı tokat olmuş bence. Bazı şeyleri atmak, taşımamak iyi gelir insana. Çok ta üzülmemek lazım,attığımız şeyler için.

    YanıtlaSil
  13. Benze olayı bende yapmıştım. Duyarlı olmak gerek bence de.

    YanıtlaSil
  14. Tebrikler (: Benim de gırtlaklayasım geliyor.

    YanıtlaSil
  15. Hepinize teşekkür ederim.Yapmadığım şeyi yaptım pişman değilim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski