Yeni bir ay ve ilk haftasından selamlar hepinize,geçtiğimiz haftalarda sıkca kullandığım Cecile Nail Colors 19 numaralı ojeyi sizlere yazmak istedim bu gün.
Cecile Nail Colors  19
Cecile'nin bir çok ürününü zaman zaman kullanmışlığım oldu ama şu sıralar elimde mevcut olan likit rujları ve 4 çeşit ojesi var.
Cecile Nail Colors 19 Numaralı Oje

Cecile Nail Colors 19 numaralı ojesinin rengine bayıldım,sürümü kalın fırçası ile çok kolaylaştırılmış ,ojenin kuruma hızını beğendim ve bu nedenler de benim cecile markasını sevmeme neden oldu.Yıllar önce kullandığım parfümleri var Cecile Diva parfümünü severek sıkıyorum,kokusu gün boyu yeterli gelse de daha yoğun bir koku istiyorsanız gün içinde bir iki fıs daha ilave etmenizi tavsiye ederim.

Benim koku yani parfüm ve oje koleksiyonumu bilmeyen yoktur sanırım,bilmeyenlerde bu sayede öğrenmiş oldu :)
Profesyonel olarak kaliteli,taşırmadan oje süremesem de biraz biraz uğraşarak emin adımlarla ilerliyorum.

Cecile Oje
Bu hafta yeni oje sürmedim çünkü,tırnaklarımda ortadan kırılmalar vardı ve devam ettiği için bir markanın bakım yağını uyguluyorum günde 2 defa umarım düzelecekler tırnaklarım ve bende sevdiğim ojelerimi yeniden sürebileceğim :(

Sizler oje sürüyor musunuz?
Oje alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. sürüp bulaştıranlardanım bende :) genelde rengine göre karar veriyorum ojelerime cecile ürünlerine de bakacağım canımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun sürmek için özel bir çaba harcarsın öğrenirsin bende taşıyorıyorum :)

      Sil
  2. bende oje cok severim su sıralar bakıma aldım neden mart aylarında kırılmaya başlıyor her sene bakıma aldım 15 gun sonra sahalara dönerım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun en kısa zamanda bekliyorum ojeli elleri :)

      Sil
  3. Ojeleri almadan önce koklamak gibi bir huyum var ne yazık ki.Çok ağır adeta uhu gibi kokanlara hiç tahammülüm yok.Tırnaklarım içinse en iyi çözümü sürekli ojeli bırakmamakta ara sıra dinlendirmekte buldum..

    YanıtlaSil
  4. Hımm bende o zaman sürekli ojeli mi gezsem?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski