Merhabalar hepinize,bugün sizlere oyuncak karakterlerinin çocuklarımız üzerindeki etkilerinden bahsetmek istiyorum.
Geçtiğimiz ay sizlere BURADA paylaşmış olduğum yazımda çocuklarımıza neden orijinal lisanslı oyuncak almamız gerektiğini paylaşmıştım,bugün ise yaptığım alışverişten harika bir karakterden daha bahsetmek istiyorum ve oğlumda ki etkilerinden.

Biz Karakter Dükkanı'ndan İtfaiyeci Sam'in Venüs Aracını tercih ettik.
İtfaiyeci Sam Venüs Aracı
İtfaiyeci Sam'in Venüs Aracı hem küçük hemde minyatür gibi olması oğlumun her an elinde gezdirebileceği,parka,bahçeye rahatlıkla taşıyabileceği özellikleri ile Çınar'ımı mutlu etti.Gün içinde çizgi filmleri ile de gördüğü sevdiği itfaiyeci sam yardımsever bir karakter olduğu için,oğlum da sürekli bir yardıma koşma çabası oluşturdu.Kahramanca bir tavır sergileyen İtfaiyeci Sam çocuklarımızın izleyebileceği çizgi filmler arasında mutlaka yer verilmeli.


İtfaiyecilik mesleği çok zor bir o kadar da önemli meslekler arasında biliyorsunuz,yardımlaşma da unutulmaması gereken kültürel kavramlarımız arasında yer almakta,bizler çocuklarımıza ne verirsek onu alırlar bizden unutmayalım,çocuklarımıza ileride miras bırakmaktan ziyade iyi bir rol model bırakabilirsek geçmişe dönüp mutlaka hatırlarında kalacaktır.


Kısacası çocuklarımıza alacağımız her oyuncak özellikle gelişim çağında çok önem arz etmektedir,kişiliğinin karakterinin oluşmasında büyük rol oynamaktadır,benim tercihim iyilik ve yardım severlik oldu ve bu nedenle İtfaiyeci Sam Venüs Aracı'nı tercih ettim.
Sizler çocuklarınıza hangi karakter oyuncaklarını alıyorsunuz?

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Oyuncak seçimi kesinlikle çok önemli.Çizgi film karakterlerinin çocuklar üzerindeki etkisi de tartışılmaz...

    YanıtlaSil
  2. yiğenime alırken bende çok dikkat ediyrum, bu venüs çok güzelmiş😊😊

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle oyuncak seçiminde çok dikkat edilmeli. Özellikle de 3-5 yaş arası bilinçaltına müthiş bir işleme yapılıyor. Buna göre çocuğun seçeceği meslek, korkacağı kişiler, şiddete yatkınlık vs. hepsi bu sayede temel oluşturuyor. Doğru rol modeller çok önemli. Böyle bir yazı çok ama çok iyi olmuş. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski