Merhabalar,öncelikle yarın kurban bayramı ve herkesin kurban bayramını kutluyorum.
Bilindiği üzere kurban bayramı sonrası okullar açılıyor ve bir çok anne baba çocuklarımız için okul alışverişlerine başladık bile. Peki,doğru okul çantası nasıl seçilir?
Öncelikle okul çantası ve tüm kırtasiye ürünlerinin sağlıklı,lisanslı ve orijinal olmasına çocuğumuzun sırt sağlığını korumasına özen göstermemiz gerekmektedir.
Çanta,beslenme,suluk gibi setler aldığınız ürünlerinde sağlığa zararlı kimyasallar içermemesi,suluklar için koku ve bakteri üretmemesi çok önemlidir,eğer internet üzerinden alışveriş yapacaksanız bildiğiniz bir siteden almaya özen gösterin,çünkü daha önce o siteden alışveriş yapmış ve ürünlerini görmüşsünüzdür.
Biz de bu sene kızımın yanı sıra oğlumda ana sınıfına başladı ve bize de onları mutlu etmek düştü ve bir kaç defadır sürekli alışveriş yaptığım Karakter Dükkanı'nı tercih ettim.

Kızım Frozen Elsa Okul Çantası serisinden Frozen elsa okul çantası seti tercih etti,oğlum ise çoğu erkek çocukları gibi arabalara olan merakından Şimşek mcqueen tercih etti.
mcqueen çanta seti

Frozen elsa okul seti


Seçtiğimiz çantaların ortak özelliği hafif,sağlıklı,bel destekli olması ve kolay taşınabilirliği çocuklardan tam not aldı,pazartesi sabahı erkenden kalkan Ebrar ve Çınar kardeşler okulun yolunu sevinç ve heyecanla tuttular.
Frozen Elsa Okul Çantası ve Kırtasiye seti ile kızım tam bir kombinasyon oluşturdu,defterlerini ise alırken frozen elsa serisinden tercih etti.
Oğlum henüz alıştırma süresinde olduğu için ilk bir hafta 1'er saat okulda kalacaklar.İlk izlenim olarak okulu ve sınıfına bayıldı.
2016 -2017 Eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyerek henüz okul çantası,beslenme,suluk ve kırtasiye ürünleri için karakter dukkanı'na göz atmalarını şiddetle tavsiye ederim,özellikle hemen bayram dönüşü anne babalar işe de başladığı için sizlere pratik çözümler sunabilir ve bir kaç dakika içinde ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.Kargo hızı mükemmel,ürünler harika daha ne olsun?
Peki sizler okul ihtiyaçlarınızı nasıl karşıladınız?

4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski