DİMES Heroes, Justice League evrenini çocukların renkli dünyasıyla buluşturuyor. JUstice League Evreni Etkinlikleri Çocukları bekliyor.Gitmeyi unutmayın...

                                      Kahramanlar Çocukları Ziyarete Geldi

Yüzde 100 meyve suyu içeren DİMES Heroes %100 serisi için farklı AVM’lerde düzenlenen etkinliklerde çocuklar dünyaca ünlü Justice League karakterleriyle, anneleri de faydalı ve eğlenceli DİMES ürünleriyle yakından tanışıyor. İlki 12- 17 Ekim tarihlerinde Marmara Forum AVM’de gerçekleşen etkinlikler 26 - 30 Ekim Forum İstanbul ve 9-13 Kasım Akasya AVM’de devam edecek.
Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve Türkiye’nin önde gelen içecek markalarından DİMES, yüzde100 meyve suyu kategorisini geliştirmeyi sürdürüyor. İlave şeker, renklendirici, tatlandırıcı katkı maddeleri ya da koruyucu maddeler de içermeyen ve ambalajlarında dünyaca ünlü Justice League karakterleri Superman, Batman, Green Lantern ile Flash’ın yer aldığı DİMES Heroes %100 serisi, firmanın lideri olduğu 200 ml kategorisine farklı bir dinamizm getiriyor ve sektöre yön veriyor. DİMES ile Warner Bros ve Lisans A.Ş. arasında kurgulanan uzun soluklu işbirliği kapsamında, İstanbul’un farklı AVM’lerinde gerçekleştirilen etkinliklerde, Justice League evreni çocukların renkli dünyasıyla buluşuyor.



heroes

DİMES Heroes %100, Çocuklar ve Annelerini Justice League Evreninde Ağırlamaya Devam Ediyor
Etkinliğin Marmara Forum AVM’de gerçekleşen ilk ayağında, DİMES binlerce çocuğu ve ailelerini ağırladı.Günlük ortalama binin üzerinde katılımcının ziyaret ettiği etkinlik alanında, çocuklarına eşlik edenannelere, DİMES’in yüzde 100 meyve suyu içerikli, faydalı ve eğlenceli ürünleri hakkında bilgi verildi veürün tadımları gerçekleştirildi. Binlerce çocuğa da ambalajında yine Justice League kahramanları Superman, Batman, Green Lantern ile Flash’ın yer aldığı DİMES Heroes % 100 Serisi ürün dağıtımı gerçekleşti.
Çocuklar etkinlik alanında  kahramanlarının maketleriyle oynama, kostümler ve el boyalarıyla sevdikleri kahramanın kılığına bürünme ve fotoğraf çektirme şansı elde etti. Güvenli tırmanma alanı ve boyama kiti gibi etkinlikler ise, çocukların fiziksel ve sanatsal becerilerini destekledi. DİMES Heroes %100 AVM etkinlikleri, Marmara Forum’un ardından 26 - 30 Ekim Forum İstanbul ve 9-13 Kasım Akasya AVM takvimiyle devam edecek.
Anneler, Çocuğunun Büyüme Serüveninde Seçimlerin Önemini Çok İyi Bilir DİMES’in işe ve iletişime bakışının, markanın ‘Hayata Başka Bak’ felsefesiyle özetlendiğini belirten,DİMES Pazarlama Müdürü Duygu Süleymanoğlu, “Günlük hayatın akışı içerisindeki her bir küçük seçim,her anı daha iyi yaşamayı sağlayacak mucizeler sunabilir. Her anne, çocuğuna hayatı öğrendiği büyüme serüveninde eşlik eder. Anneler, yaşanan her anın öneminin, her bir seçimin hayatı nasıl etkileyeceğini çok iyi bilir. Meyvelerin mucizesi, çocuklar ve anneler için her zaman, her yerde ulaşılabilir olsun diye,yüzde 100 meyve suyu içeren, faydalı ve eğlenceli ürünler sunuyoruz” dedi.
Annelerin En Güvendiği Marka
Soframıza koymayacağımız meyveyi işlemeyiz, çocuklarımıza içirmeyeceğimiz meyve suyunu üretmeyiz’’ ilkesinin, kuruluşundan bu yana DİMES’in değişmez kuralı olduğunu vurgulayan
Süleymanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bağımsız araştırma sonuçları(*), annelerin bizi tüm içecek markaları arasında en güvenilir yere koyduğunu gösteriyor. Bu bize hem gurur veriyor, hem de
sorumluluklarımızı artırıyor.Her bir ürünümüzü bu sorumluluk ve değişmez kurucu ilkemiz doğrultusunda tüketime sunuyoruz. Aynı zamanda, anneleri ve çocukları birlikte ağırladığımız, onlara birlikte geçirecekleri güzel anlar sunduğumuz etkinlikler düzenlemeye de özen gösteriyoruz. Etkinlik
alanımızda çocuklara yüzde 100 kendileri olmaları, kendi içlerindeki süper güçlerini, yeteneklerini hayatageçirmeleri için ilham veriyoruz.”

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski