Bu yılda hüzünle geçen bir Anneler Gününü geride bırakmış bulunuyorum. Annemsiz geçen 6. yıl, vefat etmiş tüm annelerimize de rahmet ve dualarımı gönderiyorum bu vesile ile.

Her yıl Mayıs ayının 2. haftası pazar günü kutlanılan Anneler Günü,biz blog yazarları için etkinliklerle geçerdi hep, blog yazarı arkadaşlarla bir araya gelip hem özlem giderip hem de marka sponsorlarımız ile tanışma fırsatı bulurduk, maalesef son 1.5 yıldır pandemi nedeni ile online olarak devam etmeye çalışıyoruz. Bu yıl iki değerli blog yazarı arkadaşım Sen de İncel Sevinç ve Yasemin Kokulu Bir Hayat Yasemin'in ortaklaşa düzenlediği online olarak düzenlediği etkinliklerinde bir arada olmak aynı grubu ve aynı duyguları yaşamak da çok güzel bir deneyim oldu, kendilerine böylesi anlamlı bir etkinlikle bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Dilerseniz bu etkinlikte bizleri günümüze özel hediyeleri ile mutlu eden firmalarımız kimlermiş beraber görelim.


Pandemi sonrası için gidilecek yerler listeme aldığım Çengelköy Börekçisi'nin o enfes böreklerini evde pratik şekilde afiyetle yedik fakat Çengelköy'de müstakil 3 katlı kendi yerinde kendi manzarası eşliğinde tatmak daha keyifli olacak kesinlikle.Bize gönderilen 4 çeşit börekleri hazırlanmış dondurulmuş olarak evlerimize servis yapıldı, bize sadece pişirip servis etmek kaldı.Tatlarından bahsedecek olursak kesinlikle enfesti,evdekilerin ve özellikle kayınvalidemin çok beğenisini kazandı malum işi biliyor :) Hemen pişirmek istemezseniz de dondurucuda 3 ay kadar muhafaza edebiliyorsunuz asla tadında değişiklik olmuyor.

Sağlıklı beslenme,bağışıklığımızı kuvvetlendirmenin önemini daha çok anladığımız son 1,5 yıl bizlere eskiye dönüşün ve beslenme şeklimizin evlerimizde kendi yaptıklarımızın da önemini öğretti.1989'dan bu zamana kadar fırıncılık ve doğal tam buğday unu,çavdar unu ve soya unu ile sofralarımıza ulaşan  Evren Gıda Adana merkezli bir firma,hazır eve kapanmışken bir birinden lezzetli ve sağlıklı ekmekler,kekler ve atıştırmalıklar için kullanacağım bu unlarımı.

Jrsouschef  doğal soslarını ilk kez deneme fırsatı buldum ve kesinlikle evde yaptıklarımız gibiler.Menemen harcı,makarna sosu,kekikli makarna sosu ve,zeytin domates ve kapya biberli Bruschetta ezme kesinlikle denemenizi tavsiye edeceğim ürünler arasında.Jr Sous Chef'in aynı zamanda çeşni ve tuz çeşitleride mevcut kesinlikle yemekleriniz daha lezzetli olacak.

Seda Küçük tarafından kaleme alınan ve Ceres Yayınları'nın yeni göz bebeği yayınlarından Düş Yakamdan keyifli bir romantik komedi türünden, okurken hem kendinizi buluyor hem gülüp bazen de başına gelenlere üzülebiliyorsunuz. Kendi hayatının yolunu çizmeye çalışan kadınlarımızı gayet güzel bir dille anlatmış fakat kapaktaki sloganına bayıldım. '' Yüreğimle aklımın kavgasına karışmam, iyi olan kazansın''.

3ka sitesinde satışta olan ve daha önce kullanmamış hatta adını bile ilk defa bu etkinlikte duyduğum Jasön Simply Coconut Mint Diş Macunu Hindistan cevizi yağı, magnezyum, kalsiyum ve nane yağı ile hazırlanmış formülü dişlerinizin ışıltı kazanmasına yardımcı olur. Hindistan cevizi ve nane tadı nefesinizi taze ve heyecanlı bırakır.

  • Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
  • Yapay renklendirici içermez.
  • GDO içermez.
  • Paraben içermez.
  • Sülfat içermez.
  • Glüten içermez.
Kalsiyum: Bu iyi bilinen mineral dişlerinin güçlü kalmasına ve potansiyel hasarı önlemeye yardımcı olur.
Nane Yağı: Bu bitkisel öz tadı ve kokusu ile nefesinizi ferahlatmaya yardımcı olur.
Kullanım Şekli: Yetişkinler ve 2 yaş ve üstü çocuklar her yemekten sonra (veya günde en az iki kez veya bir diş hekimi veya doktor tarafından yönlendirildiği gibi) fırçalanmalıdır. 6 yaşın altındaki çocuklar sadece bezelye büyüklüğünde macun kullanmalı ve gerektiğinde denetlenmelidir. 2 yaşın altındaki çocuklar için kullanmadan önce bir diş hekimi veya doktor ile görüşün.

2018 yılında düzenlemiş olduğumuz 23 Nisan Anne Çocuk Şenliği etkinliğinde ürünlerini kullanmaya başladığım Macromax,yeni nesil temizlik ürünleri ile biz annelerin işlerini yine kolaylaştırdı.Bir birinden kullanışlı temizlik yardımcılarımız ile evlerimizde hem zamandan hem de daha hijyenik temizlik sağlamış olacağız.
Bizim gibi her gün çamaşır yıkayanlar ve evinde allerjik çoçuğu olanlar buradaysa sizlere son zamanlarda kullandığım Life by Fakir bitkisel bazlı sıvı çamaşır sabununu tavsiye ediyorum.Çamaşırlarınız makinada hijyenik şekilde yıkanıp kurulamaya giderken daha yumuşak ve bir çok deterjan gibi ağır parfüm kokusu içermemesi evde allerjisi olan bireyler için harika.Bitkisel bazlı olması ve zararlı kimyasallar içermemesi günümüzde artık bir çok markada aradıklarımız arasında ne yazık ki.30 yıkamalık Life by Fakir Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı günlük 1 yıkama ile hesapladığımızda bir aylık bir kullanım için ideal.

Daha önce maske ve cilt aydınlatıcı toniğini kullanmış olduğum ve ekibe yeni dahil olan  Sepia Anti-Aging Serum'u henüz yeni kullanmaya başladığım için sizlere ilerleyen günlerde ayrıca detaylı bir yazı ile deneyimlerimi paylaşacağım.

Günümüzde her şeyimiz dijitalleşmeye başlamışken anılarımızı da maalesef küçücük belleklerde,bilgisayarlarda ve telefonlarımızda saklar olduk,insan şöyle bazen geçmişe yolculuk yapmak istemiyor da değil.Anılarımızı özenle bizler istediğimiz ebat,kalite,çerçeve gibi bir çok seçenekte odalarımızda her an gözümüzün önüne sermek için Sosyopix var desem... Sosyopix'i sizlere daha detaylı yazacağım için daha fazla detay vermek istemiyorum bu yazımda :)
Son olarak bir birinden kaliteli ev terliği ve panduf sektöründe hizmet veren Denizli merkezli yerli ve el üretimi yapan eğlenceli,rahat,sıcacık tutan yapısı ile daha önce detaylıca sizlere burada anlattığım Chirpy terlik ve panduflarını alın ve aldırın diyorum.Tüm aileye hitap eden ürünleri ile sıcacık bir kış veya ihtiyacınız olan her an ayaklarınızın altında...


Bir yazının daha sonuna geldik emeği geçen Yasemin ve Sevinç'e, görsellerimiz için sevgili Şerife ve Yeşim'e,etkinlikteki diğer değerli arkadaşlarım Emel,Leyla Abla ve Şafak'a sonsuz sevgiler....


1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Seneye inşallah hep beraber güzel bir yerde karşılıklı kutlarız sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski